Grad sve isplatio

LESKOVAC

Isplatom četvrte rate sportskim klubovima i organizacijama grad Leskovac je ispunio sve svoje obaveze vezane za finansiranja i sufinansiranja projekata i programa odobrenih putem konkursa. Isplata nije izvršena samo prema subjektima koji nisu dostavili neophodnu dokumentaciju, a njima će sredstva biti isplaćena nakon što ispune svoje obaveze iz ugovora.

Lokalna samouprava grada Leskovca je i ove godine sprovela konkurse i omogućila finansiranje odnosno sufinansiranje projekata iz oblasti socijalne zaštite sa 31 milionom dinara za 46 projekata, kulture sa 12 miliona dinara za 42 projekta, i javnog informisanja sa 30 miliona dinara čime su podržana 23 projekta, kao i za 107 klubova i organizacija iz oblasti sporta za koje je izdvojeno 120 miliona dinara.

Iz lokalne samouprave poručuju da su ove godine pomenute obaveze prvi put, nakon početka sprovođenja konkursa, isplaćene pre isteka desetog meseca u godini, i da je budžet grada Leskovca je stabilan, sa stanjem između 800 i 950 miliona dinara u poslednjih godinu i po dana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare