Gimnazije “Stevan Sremac” poziva osnovce da se prijave za pripremnu nastavu

NIŠ

Pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita za upis u specijalna odeljenja u Prvoj niškoj gimnaziji „Stevan Sremac“ organizovaćemo na daljinu za sve zainteresovane, kažu u Prvoj niškoj gimnaziji “Stevan Sremac” u Nišu. Kako bi nastava bila što uspešnije realizovana nadležni ove obrazovne institucije  obaveštavaju roditelje, učinili su to i pisanim putem, da je neohodno da što pre školi na mejl dostave podatke o kanditatima koji žele da pohađaju pripremnu nastavu za upis u jedno od specijalizovanih odeljenja, a to su filološko odeljenje ili nečko bilingvalno odeljenje.

                                 Roditelji kandidata ili sami kandidati za pohađanje pripremne nastave dostavljaju ime i prezime učenika, mejl adresu učenika, naziv osnovne škole i tip specijalnog odeljenja,  filološko ili nemačko bilingvalno odeljenje. Sve podatke slati na mejl pripremnanastavapngss@gmail.com

                                Inače, prijavljivanje kandidata za pripremnu nastavu za specijalizovana odeljenja je trajalo do 7.aprila.

                              U ovoj gimnaziji naglašavaju da uskoro očekuju od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja informacije o novom specijalnom istorijsko- geografskom odeljenju. Nakon toga sve zainteresovane osnovce za upis u ovo odeljenje pravovremeno  će obavestiti i o pripremnoj nastavi za upis u ovo odeljenje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare