GG “Za Leskovac – Zajedno”predala izbornu listu: Da zajedno smenimo korumpiranu i nesposobnu vlast

LESKOVAC

Grupa gradjana “Za Leskovac- zajendo” predla je danas svoju izbornu listu za 57 odborničkih mesra na lokalnim izborima.

Nosilas liste dr Nenad Zdravković rekao je da je ova grupa, i pored nepostojanja fer i poštenih uslova za izbore, ipak odlučila da izadje na njih jer smatra da je , da bi Leskovac opstao, neophodno smeniti nesposobnu i korumpiranu lokalnu vlast.

“Mi imamo obavezu prema našim sugrađanima koji su podržali ovu listu i prema gradjanima Leskovca da se borimo za smenu ove vlasti”, rekao je Zdravković i dodao da će se boroti za to “iako su dovedeni u situaciju da vode pandemijsku kampanju”.

On je dodao da ova lista nema mentore u Beogradu i da se odluke donose u Leskovcu.

“Mi smo jednina opoziciona lista od ovih kojie su predate do sada jer svi oni, bilo kao stranke ili pojedinci, učestvuju u vlasti. Zato pozivamo i one koji smatraju da je jedino rešenje bojkot, a i mi smo tako razmišljali, da svoj glas na lokalu daju ovoj listi jer znaju da ćemo se svim snagama boriti za promene. U Leskovcu su mnoge stvari počinjale i ranije, hajde da odavde počne kraj vlasti SNS-a u Srbiji”, poručio je Zdravković.

On je dodao i da je „ponosan na ljude koji su imali socijalnu hrabrost i smogli snage da stavne svoje ime, prezime, život, ugled, autoritet na listu koja će se jedina u Leskovcu boriti za smenu vlasti”.

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Max
Max
21 Maja, 2020 9:52 pm

Ne dao Bog da vi ikada dođete na vlast! Pa vi biste bili gori i od crnog đavola, što se tiče korupcije, pljačke, osionosti, bahatosti, manipulacija! Mesko je za vas malo dete! Sve dok ste vi u izbornoj trci, glasam za Meska!

srecno!
srecno!
21 Maja, 2020 6:03 pm

Nisu svi stavili autoritet. Stavise, umanjuju vam vrednost. Ali, to je manje vazno, ne mozes nikom da oduzmes, niti uvecas vrednost. Daleko je vaznije da izlazite i da ce borba biti duga i velika. Zelim vam da dobro prodjete na izborima, da udjete u gradski parlament, da ucestvujete u zivotu gradjana boreci se dostojno za njihov interese kao i do sada. Vladajucoj partiji zelim da u parlamentu bude sto vise opozicije kakobi demantovala uvodjenje diktature sistema. Neka se cuje svaki glas. Onaj nezadovoljan da se cuje najvise. Srecno!

DS Propo
DS Propo
22 Maja, 2020 8:34 am
Reply to  srecno!

Sa srećom, naravno. Samo, dok gledam fotografije, uhvatih sebe da se pitam kolika je cena svakog od njih.
Ne bih voleo da ovaj moj komentar bude shvaćen kao zlonameran.

ipak srećno
ipak srećno
22 Maja, 2020 9:56 am
Reply to  DS Propo

Čitaš mi misli od jutros. Opoziciju je ronila vlast, spuštajući standard građana u finansijkom, etičkom, političkom, socijalnom, kulturološkom, u svakom pogledu. Živ čovek, pa i opozicionar ima cenu, jer ima nešto što zna da sam nikad neće postići. Posao šerifa je da to sazna i preko Žarića i ostalih ića, prolivera i dr., on to uvek dozna i beskrupulozno nudi, odmah, hitro, danas, sada troši, raskalašno usitnjava resurs građana i poklanja opoziciji ekskurzije, putovanja, dnevnice, upravne i nadzorne plaćene odbore, zamenička mesta, projekte kod njegovih komisija za finansiranje kulture, sporta, medicinskih, socijalnih i drugih oblasti. Zapošljava im žene, prebacuje muževe, prima decu u bolnicu, sud, policiju, gradski i republički budžet. Samo zato što vršlja, što je zaposeo sve institucije, prisvojio ih, naprimao mlade i neiskusne v.d.direktorčiće koji moraju da ga slušaju, primaju nove radnike kao GAS, kao Dom zdravlja, Dom učenika, koji i to na neodređeno uprkos zabrani zapošljavanja. O svakom sve zna i kupuje, trguje. A ljudi, pa i opozicija su roba. Ja bih zato ove retke, pozdravio. I ipak im poželeo svu sreću. Nisu se prodali. Ako ih je i plaćao, stavili su do znanja da ne može a im oduzme stav, da na njega imaju pravo, da nizak standard u džepu ne znači nedostatak etike. Da svakom ono što mu je dato i pripada i više i bolje i brže od one milostinje koju im je šerif dodelio samo zato jer je na sceni diktatura nad institucijama, zarobljenih od strane SNS politike. Struka ne postoji. SNS je naručio čitav tekst o Aci potpredsedniku SNS u Leskovcu koji to ničim nije zaslužio, da bi ga sad izreklamirao, oprao mu biografiju preko Covid bolnice. Pa da nije bilo pandemije, Acko bi i dalje vedrio i oblačio u stranku, ali privatnom zaslugom, ne po mišljenju članova SNS. Vršljaju u državi,… Pročitaj još

Проститутки Бишкека
4
0
Ostavite komentar.x
()
x