Gde su jutros doručkovali gradonačelnik, predsednik Skupštine i načelnik okruga?

LESKOVAC

Odgovor na pitan je iz naslova daje objava na zvaničnom sajtu grada Leskovca sa koga se smeše gradonačelnik Goran Cvetanović, predsednik Skupoštine grada Aleksandar Djurović i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić a ispred njih na stolu servirano posluženje.

Sve to da bi se izreklamiralo otvaranje velikom brzinom sagradjenog kafića preko puta novosagradjenog zatvora u Leskovcu .

A šta ste vi i vaša deca doručkovali jutros i ko je to platio?

I da li ste imali novac da im date za užinu u školi?

Prati
Obavesti me o
guest

15 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ne biva, brale
Ne biva, brale
2 godine pre

Ovaj što ga postaviše na izmišljenu funkciju načelnika jablaniĉkog upravnog okruga sve više liči na svog idola. Ili je i ranije liĉio pa ga idol samo zbog toga postavio. Još malo pa ċe genetskim inźinjeringom početi da proizvodi klonove koji ċe se kotrljati po Opštini kao lopte medicinke.

Nečista ktv
Nečista ktv
2 godine pre
Odgovori  Ne biva, brale

Ko to zna, svašta ima pod kapom nebeskom

Mare
Mare
2 godine pre
Odgovori  Nečista ktv

Da znaš…Nevezano za ovo – ali mnogih stvari ima, što ne govore se svima, što se samo nekom šapnu, …ti znaaaš. Pre ili kasnije se sve sazna ili zaklela se zemlja raju….Svaka informacija potekne od njih samih, oni je prošire. Pa neće valjda da informacije iz prve ruke imaju građani koji nemaju veze sa tom sektom, ali ipak dospeju do građana koji se zgražavaju šta sve oni rade.
Nisu ni svesni koliko su bušnii koliko cure informacije.

Džokej
Džokej
2 godine pre

Ovaj Vukadinović zajahao tutku jioš kod Bojte i nikako da gu iskrši…Eeee moji naprednjaci, vidite li šta nam uradeše, obojiše nam stranku u plavo-žuto ;))))

Neuki srbi
Neuki srbi
2 godine pre

Ljudi koji u civilizacijski uredjenoj drzavi ne bi mogli da budu nista vise od drzavnih cinovnika, a pojedini sa slike u zatvoru, predstavljaju politicku elitu koju neuki srbi podrzavaju radi licnih privilegija. Devojke sa slike sluze kao konkubine koje treba da dokazu seksualnu moc gradonacelnika.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
2 godine pre

Vuče ih izgleda nešto na tu stranu. 🙂

Dimitrije
Dimitrije
2 godine pre
Odgovori  Djura Leskovac

Ljiljo, zaista si smešna kakve naslove pišeš. Pa kada ti neko udje u kući ti ga ponudiš i hranom i pićem, a kamo li kada otvaras neki objekat i to otvaranje uveliča gradonačelnik sa saradnicima. Ne vidim ovde nista lose, sem jedno domaćinsko ponašanje vlasnika lokala.

Buendia
Buendia
2 godine pre
Odgovori  Jugpress

Poštovani, ovaj kafić je otvoren u popodnevnim časovima, posle 15h, i na gradskom sajtu je objavljen nakon toga tako da Vaš naslov i tekst ne samo da je zlonameran nego je i netačan. Niko osim Vas ne vidi nista loše u tome što se gradonačelnik odazvao pozivu i prisustvovao otvaranju novog objekta koji je unapredio izgled i sadržaj ovog dela grada. Zaista nema mesta senzacionalismu, čovek transparentno i savesno radi svoj posao.

Zadnji put uredio 2 godine pre Buendia
Markes
Markes
2 godine pre
Odgovori  Jugpress

https://www.facebook.com/1058889464123811/posts/4703845476294840/?d=n
Objavljeno kasno popodne, a verovatno će svečano otvaranje biti organizovano kad vlasnici završe sa gradnjom auto centra i restorana.

Kauč (couch)
Kauč (couch)
2 godine pre
Odgovori  Buendia

Tom delu grada izgled bi više unapredile asvaltirane i uređene ulice, uklanjanje čopora pasa koji celodnevno uznemiruju građane, uređenje komunalne infrastrukture koja priliči najvećoj MZ u gradu, itd,itd… Sve smo boje bojedisali, samo nam ovo fali…
p.s. Gradonačelnik i svi oko njega naravno da mogu (i treba) da imaju privatne živote, ali objavljianje fotografija sa, kako kažete, događaja van službenog radnog vremena, na zvaničnom sajtu grada je u najmanju ruku degutantno. Zašto Vučić na sajtu Predsednika RS (institucije) nije objavio fotose sa ispraćaja u vojsku na kome je privatno bio?

Državni posao
Državni posao
2 godine pre
Odgovori  Kauč (couch)

Ovom gradu bi najviśe koristilo uklanjanje nekih drugih čopora pasa.

Dragan Prokopović
Dragan Prokopović
2 godine pre
Odgovori  Jugpress

Urednice, znate za onu izreku: nema besplatnog ručka. A bogami i doručka..
U stvari ima, ali sa prijateljima, kumovima, rodbinom, roditeljima… Tu je hrana dodatak druženju sa dragim ljudima.
Ovde je obrok, odnosno svaki zalogaj, sveden na brojeve, tačnije novac. Svi znamo (čak i ova ..rva od čoveka, ovaj bot) da i ovo i svako buduće jedenje podrazumeva da ovi koji jedu uzvrate. Uslugom, olakšicom, zaposlenjem…Dakle, svako ovakvo prežderavanje mi građani stostruko preplatimo. Ovi što ovde sede, stoje, grle se, keze nam se u lice,ovi što nikoga ne predstavljaju, ove polupismene prišipetlje i neznalice ceo život žive na fintu, čak i jedu na fintu.
Ovo je toliko bedno, da mi je muka što uopšte pišem o tome.
Zapitajmo se koliko porodica sutra neće kupiti kilo-dva sira na pijaci upravo zbog ovih glavonja koje bi bilo sramota kad bi imali trunku časti i morala.
Visoko sam obrazovan, al evo, ovog jutra ustao sam u 4, da bi od 5 sati odradio jedan fizički posao od koga ću kupiti malo hrane za porodicu.
Da mi je neko pre dvadesetak godina rekao da ću se 2021 baviti takvom fizikalijom ne bih mu verovao.
I sve to zahvaljujući ovim neljudima kojima želim sve najgore u životu.