Gavrilović: Vučić u Leskovcu prekršio Zakona o sprečavanju korupcije

LESKOVAC

Predsedniik Srbije Aleksandar Vučić je u Leskovcu prekšio član 40 Zakona o sprečavanju korupcije, jer je držao govor i time pomogao da izborna lista SNS dobije što više glasova/poslanika kako bi sebe zastitio od kažnjivosti za kršenje Ustava! Ovo kršenje zakona je trebala da utvrdi Agencija za sprečavanje korupcije, rekao je za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress Izvršni direktor Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) Zoran Gavrilović.

“Prvo, Aleksandar Vucic je prema Ustavu, član 111, i Zakonu o predsedniku Republike , član 1, onaj koji predstavlja državno jedinstvo. To znači da je on neko ko obavaljajucći predsedničku funkciju treba da se uzdrži od partijskog angažmana, kao sto je to uradio Tomislav Nikolić.

Drugo, Aleksandar Vučić, davanjem svog imena SNS, vršti svojevrsnu trampu. On davanjem imena SNS daje svoj visoki rejting, koji je nastao u neregularnim medijskim uslovima nesankcionisane medijske propagande u kojoj je predstavljen sa 90% u centralnim informativnim emisijama sa skoro trunkama negativnog vremena, objansio je Gavrilović.

Aleksandar Vučić je na predizbornom mitingu SNS, sa pozicije predsednika Srbije, pozvao građane da glasaju za tu stranku tvrdeći da ona jedina garantuje bolju budućnost. (kraj) LJS/SA

Слика
Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Rilex
Rilex
7 meseca pre

“Najbolji” student prava koji neprestano krsi Ustav Srbije!