Gašić opet obilazio Policijsku upravu u Vranju, mediji nisu obavešteni

VRANJE

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Policijske stanice Dimitrovgrad i Policijske uprave Vranje s kojima je razgovarao o poboljšanju uslova rada policijskih službenika renoviranjem postojećih i izgradnjom novih objekata, kako bi još efikasnije brinuli o bezbednosti i sigurnosti svih građana, saopšteno je iz Biroa MUP-a Srbije.

Gašić je juče obišao renovirane prostorije Uprave za upravne poslove u PU Vranje i naglasio da su zaposlenima u toj upravi obezbeđeni bolji uslovi za rad koji će doprineti većoj efikasnosti i kvalitetu usluga koje pružaju građanima, navodi se u saopštenju.

Prethodno se u Dimitrovgradu sastao sa rukovodstvom policijske stanice i istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u opremu policijskih službenika, najavivši da će u narednom periodu biti renovirane prostorije u kojima rade.

Povodom obeležavanja Dana opštine Dimitrovgrad, Gašić je prisustvovao juče i svečanoj sednici koja je održana u Centru za kulturu u tom mestu.

Trend poseta ministra policije jugu Srbije bez obaveštavanja medija koji ovde postoje i rade se nastavlja i ovoga puta. (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare