Fudbalski klub “Jedinstvo” iz Grdelice u višem rangu takmičenja

LESKOVAC

Fudbaleri „Jedinstvo“ iz Grdelice plasirali su se u viši rang talmičenja, odnosno iz Okružne lige su prešli u Nišku zonu Jug, gde će se takmičiti u sledećoj sezoni. Na uspehu im je čestitao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i obišao na treningu. On im je poželeo da ostvare još više uspeha i zahvalio na promociji sportskog duha i pozitivnom primeru koji pružaju deci Grdelice i okoline.

„U zlatno vreme grdeličkog fudbala ovaj klub, osnovan 1936. godine, je igrao u srpskoj ligi. Nažalost, kao i većina fudbalskih klubova, zbog loše organizacije i odnosa prema sportu se godinama unazad urušavao, dugovi su se nagomilali, a igrači nisu imali motivaciju pa su i rezultati bili loši. „Jedinstvo“ je sada stavljeno na zdrave noge, vraćeni su dugovi stariji više od deset godina, a do sada je u revitalizaciju kluba uloženo preko milion dinara.“ – rekao je gradonačelnik danas na terenu FK Jedinstvo.

Trener FK „Jedinstvo“ Bratislav Cvetković uputio je reči zahvalnosti svima koji su pomagali klub. „Čast je raditi sa ljudima koji su uspeli da ostvare rezultat kojim smo klub vratili u Nišku zonu Jug.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare