Fond PIO plaća nameštaj 30 miliona, sve to od para građana

BEOGRAD

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) raspisao je tender za kupovinu nameštaja, uglavnom stolova, kao i više od 750 stolica, uz plan da za to potroši skoro 30 miliona dinara, navodi danas Nova ekonomija.

Nabavku “nameštaja od univera” PIO je procenio na 20 miliona dinara i okvirno se odnosi na 119 pisaćih stolova, tri konferencijska stola, četiri kuhinjska-trpezarijska stola i dva konferencijska stola za 12 osoba.

U dokumentaciji za nabavku navedena su još dva stola za stranke, 52 komada klub stolova, 31 zatvoreni plakar, 11 pisaćih kancelarijskih stolova i 80 garderobera.

“Nabavka se sprovodi kako bi se prostorije opremile neophodnim kancelarijskim nameštajem, izvršila zamena dotrajalog nameštaja i obezbedili uslovi za rad zaposlenih u Fondu”, navodi se u dokumentaciji.

Prema uslovima za dodelu ugovora, traži se ponuđač koji je u prethodne dve godine isporučio i montirao nameštaj od univera vredan  najmanje 40 miliona dinara, s tim da je prošle godine isporučio i montirao nameštaj naručiocu koji ima najmanje 100 poslovnih jedinica u Srbiji.

Ponuđač mora da ima minimum 20 zaposlenih i najmanje dva inženjera sa Šumarskog fakulteta.

Druga javna nabavka obuhvata više od 750 stolica ukupne vrednosti 9,5 miliona dinara.

To se odnosi i na 340 radnih stolica sa točkićima i naslonom, 250 radnih fotelja od eko kože, 29 fotelja klub u obliku potkovice, 75 konferencijskih stolica i 20 klupa za hol. 

Od ponuđača se traži da ima najmanje osam montažera i da je u prethodne dve godine isporučio stolice u vrednosti minimum 19 miliona dinara.

Rok za podnošenje ponuda za stolove je 18. maj, a za stolice 27. april. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare