Filip Đorđević treći na Republičkom takmičenje iz biologije

VRANJE

Maturant Gimnazije ,,Bora Stanković” u Vranju Filip Đorđević osvojio je treće mesto na Republičkom takmičenju iz biologije u Novom Sadu, saopštili su iz vranjske Gimnazije. 

1716279609968470143.jpg

Njegova mentorka je profesorka biologije Stanislava Mitić.

,,Za nama je vikend pun lepih vesti, uspeha i radosti. Naši učenici su se istakli na više republičkih takmičenja. Svako učešće i svaka osvojena nagrada za nas ima izuzetan značaj kao dokaz predanog i redovnog rada, posvećenosti učenju i negovanja pravih vrednosti u školi” istakli su iz vranjske Gimnazije.

Na Republičkom takmičenju iz biologije učestvovalo je dvoje učenika vranjske Gimnazije i jedna učenica Medicinske škole iz Vranja.

Podsetimo se, tokom prethodne nedelje učenici vranjske Gimnazije Helena Vasić i Bogdan Milenković osvojili su treće mesto, odnosno bronzane medalje na republičkom nivou takmičenja Nacionalna geografska olimpijada na Kopaoniku. Vukašin Vojvodić osvojio je treće mesto na Republičkom takmičenju iz matematike u Beogradu, a tri prva mesta vranjski gimnazijalci osvojili su na Republičkom takmičenju u pevanju tradicionalne pesme za solo i grupno pevanje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare