Fabrika “Mladost” ulaže u novi pogon 30 miliona evra

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas je održao sastanak sa predstavnicima fabrike Mladost, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu

“Na sastanku je bilo reči o projektu koji se trenutno realizuje u gradu na Veternici – izgradnji fabrike za proizvodnju crepova koja vredi 30 miliona evra. Nakon britanske kompanije Aptiv koja je u svoj proizvodni pogon u Zelenoj zoni uložila 25 miliona evra, ovaj projekat predstavlja najveću investiciju u Leskovcu, posebno značajnu zbog toga što se radi o ulaganju domaćeg privrednika. Radi se o fabrici najsavremenije proizvodnje crepova premijum kvaliteta. Prema rečima investitora završetak radova se očekuje tokom tekuće godine. Fabrika „Mladost“ trenutno broji 200 zaposlenih dok će po otvaranju novog pogona biti zaposleno još 50 osoba, navedeno je u objavi.

NIje navedeno da li je na ovom sastanku bilo reči o višegodišnjem problemu stanoivnika ulica oko fabrike “Mladost” čije kuže bivcaju redovno plavljene kadgod padne malo jača kiša a razlog tome je, tvrde vlasnici, loše izvedena kanalizacija iz ove fabrike.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare