“Evo ruke, prijatelju” po četvrti put

LESKOVAC

U velikoj sali Doma penzionera po četvrti put je održana manifestacija „Evo ruke prijatelju“.

Pružena ruka prijatelja u današnje vreme mnogo znači, poručuju u Udruženju penzionera   i kažu da se danas druže sa prijateljima iz Soko Banje, Kuršumlije, Prokuplja, Niša i drugih gradova.
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović  se u ime Vlade Republike Srbije zahvalio penzionerima što su imali razumevanja za teške reforme.


„Bili ste uz premijera Vučića kad je bilo najteže. To vreme je prošlo, svakim danom se krećemo uzlaznom linijom. Vi ste nama uzor, jer ste vi ti koji ste stvarali fabrike, pravili sve ovo što mi teško stižemo i da okrečimo. Ja vas ne posmatram kao ljude koji su svoj radni vek završili. Ljudi su stari onoliko koliko imaju i energije, znanja, želje da se druže, koliko ima ljubavi u njima.“


„Klub prijateljstva“, koji postoji pri Udruženju penzionera, zahvalio se gradonačelniku što je omogućio penzionerima da u Beogradu predstave Leskovac kroz pesmu i igru.

Cvetanovič  je dobio uramljenu fotografiju sa ovog nastupa, kome je, na iznenađenje izvođača, prisustvovao i premijer Aleksandar Vučić.
Bratislav Zdravković, predsednik Udruženja penzionera, istakao je da prijatelji jedni drugima uvek pomažu kad zatreba, ali su tu i kad je u pitanju i zabava i druženje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare