Evo kako Saša Stojanović, odbornik DS, objašnjava zašto on jedini iz opozicije nije potpisao inicijativu za smenu Cvetanovića

LESKOVAC

Evo kako Saša Stojanović, odbornik DS, objašnjava zašto on jedini iz opozicije u leskovačkoj Skupštini grada nije potpisao inicijativu za smenu gradonačelnika Gorana Cvetanovića i a zbog hapšenja njegovog pomoćnika Petice Gavrilovića i zašto smatra da je on jedina prava opozicija a svi ostali nisu.

On navodi da ovo piše DS.

Reakciju objavljujem u celini.

NISAM DRŽAO SVEĆU TOKOM MEDENOG MESECA VLASTI I NAVODNE OPOZICIJE, NEMAM NAMERU DA IM BUDEM LAŽNI SVEDOK U BRAKORAZVODNOJ PARNICI

Dakle, DS nije potpisala zahtev za smenu gradonaćelnika Leskovca iz nekoliko razloga:
Nisam pozvan na volšebni sastanak dela opozicije, iako lepo političko vaspitanje nalaže da svi predstavnici političkih organizacija zastupljenih u lokalnom parlamentu, kao sagovornici, budu uredno i blagovremeno pozvani.
Čak i da sam pozvan, ponovio bih ono šta sam , pre nekog vremena, odgovorio: staviću svoj potpis kao 25. u nizu, zato što manje od toga nije dovoljno ni za kakav opoziv, a DS ne započinje bitke koje nema nameru da dobije.
Zahtev za opoziv podrazumeva i svest o posledicama: ukoliko ne bude dao rezultate, opozicija neće imati pravo, narednih 6 meseci, da isti zahtev ponovi, čime se gubi pravo na važno oružje u borbi protiv ovakve vlasti.
I, poslednje, ali ne i najmanje važno; prozivke navodnog dela opozicije da se radi o „izgovorima“ shvatam samo kao priznavanje njihove sopstvene politike sastavljene od nemoći, izgovora i zamena teza. Da budem još jasniji: nisam držao sveću tokom medenog meseca vlasti i navodnog dela opozicije, nemam nameru da im budem lažni svedok u brakorazvodnoj parnici.

DS Leskovac
Saša Stojanović

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djurica
Djurica
16 dana pre

Čekaj sad… Ovi što skupljaju potpise za smenu gradonačelnika nisu opozicija, a opozicija je onaj ko neće da menja gradonačelnika, odnosno čeka da ovi skupe dovoljno potpisa, pa da on prelomi!?!?
DS ne započinje bitke koje nema nameru da dobije? Lele, pa kako je stranka došla na nivo statističke greške, ako nije započinjala bitke koje neće da dobije? Očigledno da su se u toj igranje na sigurno malko zaigrali…

Biće,biće
Biće,biće
16 dana pre

Zlatni papagaj
Tata plaća sve račune
Zlatni papagaj
Jer mi smo snobovi

Mi volimo ženske fine
Našminkane, doterane
Uredno smo počešljani
Obučeni, obuveni

Mi nosimo skupo perje
Ispeglano, mirišljavo
Gnušamo se GSP-a
Kolima se brže stiže

REF
Zlatni papagaj
Tata plaća sve račune
Zlatni papagaj
Jer mi smo snobovi

Naše glave prazne jesu
Ali ko još za to mari
Jer lova je najvažnija
I drugo nas ne zanima

U Rimu se oblačimo
I imamo Diner’s karte
Krem društvo je naša klasa
Svi ostali manje vrede

Providno
Providno
16 dana pre

Nekima.medene decenije jos uvek traju. Projekti samo.,,pljuste“. Skolski drugovi-trio fantastikus ,,Carli-Mesko-Riki“. Svi za jednog jedan za sve.

IMG-adf724324546bb4b64691011d4181619-V
Cirkuzanti za naše pare
Cirkuzanti za naše pare
16 dana pre

Hahaha, ma ovo li Čarli pokušava da bilo koga ubedi da je on opozicija? Al to dobro krije svih ovih godina. Ovaj i njegovi drugari ,,opozicionari,, iz kafića kod Sašu Pešića su stvarno cirkus

Sramota Srbije
Sramota Srbije
16 dana pre

Čarli ceo život si bio p…. i ne s… više samoživniku, dva glasa nemaš.