EKIPA SPORTSKOG CENTRA „DUBOČICA“ NAJBOLJA U “IZADJI MI NA TEGLU”

LESKOVAC

 

Najbolja na današnjem takmičenju „Izadji mi na teglu“ je ekipa Sportsko rekreacionog centra  „Dubočica“, drugo mesto pripalo je ekipi „Čili“ (Turističke organizacije), a treće TUS 26 (ekipa Ugostiteljsko tuističke škole).

 

U okviru druge seozne karavana „izađi mi na teglu“, u organizaciji produkcije „Baš ta mašta“, U Leskovcu je danas održano takmičenje u pravljenju ajvara.

 

Leskovac Izadji mi na teglu

Ispred Roda marketa, koja je i generalni spozor manifestacije, takmičilo se 16 ekipa iz Leskovca i okoline.

Takmičenje je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„U konkureciji je mnogo gradova, mnogo takmičara, dobrih domaćica, a mi Leskovčani smo gotovo sigurni da je naš kvalitet najbolji, a naš ajvar najukusniji“, rekao je Cvetanović.

Izadji mi na teglu

 

Dobitnici prve nagrade biće nagrađeni posuđem „Metalca“ iz Gornjeg Milanovca, druge nagrade rešoom „Alfa plam“, a treće malim kućnim aparatima i proizvodima „Žitoprometa“ iz Sente.

A pobednici glavnog tamičenja, koje će biti održano 10. oktobra u Novom Sadu, dobiće „Alfaplamove“ šporete na gvrsto gorivo i električnu energiju i kućni štednjak.

Među 16 ekipa koje su učestvovale u takmičenju bila je i ekipa srednje škole „Svetozar Marković Toza“ iz Vučja, koja je prošlogodišnji sveukupni pobednik takmičenja „Izađi mi na teglu“.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x