Dvojica fudbalera “Radnika” u dresu reprezentacije

SURDULICA

Nikola Vasiljević i Igor Zlatanović i ovoga puta dobili su pozive od selektora „B“ i mlade reprezentacije za prestojeće utakmice u Sposrtskom centru FSS u Staroj Pazovi i u Novom Sadu.

Stručni štab i selektor Milan Obradović za čuvara mreže Srpskog tima za meč protiv reprezentacije Francuske pozvao je prvog golmana Radnika Nikolu Vasiljevića. Kombinovana reprezentacija Srbije koju čine potencijalni kandidati za neku od uglavnom mlađih selekcija (igrači rođeni 1995. pa sve do generacije 2000.), imaće veoma dobru proveru protiv jedne reprezentacije (U-20) koja dolazi iz zemlje svetskih prvaka, Francuske. Meč će se odigrati 15.oktobra u Sportskom centru FSS-a u Staroj Pazovi.

Mladi napadač Radnika Igor Zlatanović i ovoga puta na je spisku selektora mlade reprezentacije, Gorana Đorovića, koji je odabrao igrače za poslednja dva meča u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Italiji i San Marinu. Orlići su do sada ostvarili fantastične rezultate, uspeli da pobede u svih osam odigranih utakmica i neophodan im je samo bod iz dva duela sa Austrijom i Jermenijom kako bi overili direktan plasman među najbolje mlade selekcije na kontinentu. Prva utakmica igra se 12.oktobra, a druga četiri dana kasnije. Obe utakmice igraće se Novom Sadu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare