Dveri razljutilje Savet za zdravstvo vranjskog SNS

VRANJE

Kampanja ozloglašenog pokreta Dveri, predvođena ideologijom Ljotićevca Boška Obradovića, koja sem širenja laži i obmana, nema ništa normalno da ponudi javnosti, nastavlja svoju destruktivnu misiju iznošenjem neistina o navodnom ukidanju „ Rosa škole roditeljstva” u Zdravstvenom centru Vranje, navodi se u saopštenju Saveat za zdravstvo vranjskog SNS .

” U svom bednom pokušaju da naruše ugled ove zdravstvene ustanove i njenog rukovodstva, ovi društveni paraziti samo još dublje tonu u svoje laži i besmislice. Svako iole normalan i društveno odgovoran čovek zna da bi i sama pomisao o njenom ukidanju bila potpuno bezumna i idiotska, što upravo karakteriše potpisnike saopštenja pokreta Dveri.

Politika koju sprovodi Srpska napredna stranka je društveno odgovorna politika. Škola roditeljstva radi i pored velikih finansijskih poteškoća koje je ZC Vranje nasledio zbog bahatosti i neodgovornog odnosa nekadašnjih štetočina koje su vodile ovu ustanovu. Sada ovi potonji, njima slični, koji nikada neće ni biti u prilici da budu deo vlasti, pišu neistinita, populistička saopštenja, u nastojanju tek da se oglase da tako marginalni, društveno štetni i nepodržani od naroda, još negde parazitiraju i figuriraju na političkoj sceni.

U situaciji kada je jedan od najvećih problema današnjeg društva negativan prirodni priraštaj, kreiranjem ozbiljne, društveno odgovorne populacione politike, kroz sprovođenje brojnih podsticajnih mera, rezultati već postaju vidljivi. U prilog tome govori i činjenica da je u Vranju ove godine rođeno 88 beba više u odnosu na prošlu godinu.

S druge strane, neko ovakvim saopštenjima, plasiranim u žutim kvazi medijima, još jednom samo dokazuje nepostojanje bilo kakve ideje i programa. Valjda im zato i ostaje samo to da se s vremena na vreme oglašavaju motornim testerama, vešalima, targetiranjem predsednika države, fizičkom blokadom javnog medijskog servisa i beznačajnim idiotskim saopštenjima i performansima nad kojima se normalan svet zgražava”, navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralno verziji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare