Dveri: Presuda da Vučić Bošku Obradoviću isplati 200.000 dinara

LESKOVAC

Gradski odbor Dveri u Leskovcu preneo je u današnjem saopštenju da je Prvi osnovni sud u Beogradu doneo prvostepenu presudu kojom se predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavezuje da , zbog povrede ugleda i časti, predsedniku DVERI Bošku Obradoviću isplati 200 000 dinara.

“Presuda je donešena zbog reči izrečenih na televiziji Pink 13. i 16. februara 2019. godine u kojima predsednik Srbije Obradovića naziva lopovom i fašistom.
Mnogo važnije od same presude i iznosa iste je činjenica da je još jednom dokazano i pokazano pravo lice “najboljeg” među nama koji u dobro poznatom maniru treniranom devedesetih i dalje Srbijom širi laži i brutalno vređa svakog onog ko i malo drugačije misli.
Na kraju i sama činjenica da se onaj ko sme da izađe svakom na duel nije pojavio na sudu bojeći se sučeljavanja sa Boškom Obradovićem i brutalnim sudarom sa istinom kao i to da njegov advokat nije tražio izjašnjavanje Obradovića, dovoljno govori o junaštvu i karakteru čoveka koji godinama unazad vuče Srbiju u pogrešnom smeru.
Možda jeste ova presuda samo kap u moru presuda sa drugačijim ishodom, donešenim pod pritiskom uticaja i moći, ali svakako je nešto što uliva nadu i daje dodatnu snagu da se još žešće i odlučnije borimo protiv laži i ponašanja koje decenijama već uništava Srbiju i tera iz nje sve ono što i malo vredi i može da pomogne”, navodi se u saopštenju Dveri.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare