Dveri pozdravljaju povećanje plata ali traže otkaz , a ne ograničenje plate, za direktora JKP Mediana

NIŠ


Srpski pokret Dveri pozdravlja povećanje plata za radnike na najtežim a naročito terenskim poslovima u JKP Mediana ali smatra da je, pored toga, za bolji rad ovog preduzeća neophodno i dramatično smanjenja velikog broja politički postavljenih „administrativaca“, uvođenje drugih mera racionalizacije ali i smena v.d. direktora, saopštio je ovaj pokret.


“U suprotnom, možemo da očekujemo produbljivanje loših rezultate poslovanja ovog preduzeća, rezultata koje građani Niša već ionako plaćaju neopravdanim povećanjem cena usluga ali i nenamenskim trošenjem naknade za deponovanje.
Takođe ograničenje plata rukovodiocima JKP Mediana, pokušaj je da se skrene pažnja građana sa niskog nivoa kvaliteta usluga koje pruža ovo preduzeće, a što je rezultat lošeg rukovođenja od strane v.d. direktora koje je upravo LIČNO odabrala tzv. „gradonačelnica“ Dragana Sotirovski.


Oronuli kontejneri, nesnosan smrad kao i gomile okolnog komunalnog, kabastog otpada i posečenog zelenila, su nažalost u Nišu redovna pojava i kao primer dajemo situaciju u Čairskoj ulici, a koja je snimljena u toku jučerašnjeg dana.


Zbog ovakvih pojava u gradovima „normalnih“ država, direktori preduzeća kojima je povereno upravljanje komunalnim otpadom bi bez mogućnosti rasprave dobili OTKAZ”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare