Dveri: Katastrofalno loš rad JKP Mediana ali i grada Niša

NIŠ


Srpski pokret Dveri smatra da je jedno od glavnih pojavnih oblika dobro organizovane lokalne samouprave i dobro organizovano upravljanje čvrstim komunalnim. Nažalost skoro svakodnevni primeri katastrofalno lošeg rada JKP Mediana govore da to nije slučaj što se Grada Niša tiče i samo je još jedan razlog za hitno raspisivanje vandernih lokalnih izbora, saopštio je Gradski odbor Dveri Niš.
“Petak je redovan termin iznošenja čvrstog komunalnog otpada u delu prigradskog naselja Prva Kutina u Nišu, nažalost JKP Mediana nije ni do danas tj. u ponedeljak, znači skoro TRI DANA KASNIJE, preuzela čvrsti komunalni otpad u ovom naselju.
Naravno ovo nije prvi skučaj ovako dramatičnog kašnjenja u iznošenju smeća od strane JKP Mediana.
Čak i u domaćoj, često jako loše organizovanoj praksi u iznošenju čvrstog komunalnog otpada, kašnjenje od jednog dana smatra se da je katastrofalno, a da ne govorimo o kašnjenju od tri dana.
Ovaj ali i drugi skoro svakodnevni primeri lošeg rada JKP Mediana govore da rukovodstvo GRADA NIŠA, na čelu sa gradonačelnicim Draganom Sotirovski, nije u stanju da kontroliše rad za ovaj grad možda i najvažnijeg javnog preduzeća.
Zato Srpski pokret Dveri zahteva hitnu smenu v.d. direktora JKP Mediana ali i raspisivanje vandernih lokalnih izbora u Nišu”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare