Dveri : Izbori završeni , slede teški i nestabilni dani

MEDVEĐA

Po svemu sudeći i pored velikog cirkusa od 45 dana Medveđu čekaju veoma teški i nestabilni dani na samom početku idealne vlasti koju su sami kreirali ne birajući sredstva, ocenjuju u Opštinskom odboru Srpskog pokreta Dveri.

U ovom pokretu navode da je” Medveđa godinama bila izuzetno politički nestabilna opština i taj trend se uveliko produbljuje a cenu će platiti običan čovek koji nije dorastao kombinaciji hoštaplera i bitangi”.
“Nekome je u interesu da ova opština potpuno nestane i stvoreni su od strane vlasti odlični preduslovi za pompezno nestajanje devastirane Medveđe”, upozoravaju u ovom pokretu .

Izbori su završeni u opštini Medveđa, ništa se neočekivano nije desilo, samo se matematika sprovela u delo koju je Srpski pokret “Dveri” obelodanio desetak dana pre izbora, navode .
” Posle velikih muka, rada na terenu i poneke teške suze sledi podela plena.
Za početak ide hotel u Sijarinskoj Banji od 25 miliona evra, valjda sa osam zvezdica.
Veliko je pitanje ko će biti nosilac ovog Potemkinog sela i na tome u narednom periodu lomiće se koplja, traži se hrabri Vođa”, navode Dveri iz Medvedje i dodaju da će “za trud pojedinaca i stranački rad kao nagrada biće smanjen budžet za sledeću godinu , i to znatno u odnosu na ovu godinu”.
Srpska napredna stranka sa SPS-om i Jedinstvenom Srbijom došla je do 18 odbornika od 25 koliko broji Skupština, navode Dveri i dodaju da “veliki problemi izlaze odmah na površinu, novi predsednik mora da vrati politički kredit vrha SNSa i mobilizaciju cele Srbije a to nije jednostavno niti bez posledica, makar u budućnosti.

Kredit više ne postoji, ostali su samo dugovi veoma ozbiljnih kreditora, tvrde Dveri.

” Sastav tih 18 odbornika je krajnje problematičan jer dolaze iz nekadašnje Grupe građana, SPSa, G17, DS, Jedinstvene Srbije i najmanje iz SNSa.
Jedan od jurišnika SNS otvoreno propagira da odbornik ne treba da ima mozak za razmišljanje već samo dva prsta za glasanje!?”, navode Dveri.
Takvi novi matematičari su pokušali nespojivo da spoje i rešenje su tražili u poslušnim i neupućene ljudima a rezultat rada nove Skupštine unapred je poznat”, navode Dveri i dodaju da “skoro da sada nema drugačijih odbornika u velikoj većini!”

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare