Dve pobede vlasotinačkih boksera

LESKOVAC
U sportskom centru Rakovica proteklog vikenda održano je 2. kolo lige Bokserskog saveza Srbije. Oko 200 ljubitelja ove veštine uživalo je u 56 bokserskih mečeva. Boksovalo se na dva ringa, zbog velikog broja takmičara, a nastupilo je 36 klubova sa teritorije Republike Srbije.

Od takmičara bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince nastupila su dva boksera Ognjen Bidžić, koji je pobedio Petra Samardžića iz Pančeva i Jovan Dimitrijevića, koji je pobedio Agima Berišu iz Beograda.

Istog dana na međunarnodnom turniru „Zlatna rukavica“ na kome je učešće uzelo pet zemalja iz okruženja,bokser iz Vlasotinca Milan Stanojević nije uspeo da se plasira na finale turnira, pošto je u polufinalu izgubio odlukom sudija 3:2 od Adama Krstovića.

  • Podsetiću da smo ligu Bokserskog saveza Srbije počeli porazima prošle nedelje u Novom Sadu.Ovog vikenda imamo nešto bolji rezultat. Smatramo da ćemo u narednom periodu imati još bolje rezultate, jer naši bokseri iz dana u dan podižu formu, a takođe, planiramo da na narednom takmičenju nastupimo sa brojnijom ekipom – rekao je trener bokserskog kluba „Arena“ Vlasostince, Ivan Jović. Dodao je da je Milan Stanojević imao problem sa skidanjem kilaže nedelju dana pred početak turnira, zbog čega je izgubio snagu posle prve runde.
  • Kako nije uspeo da se vrati u svoju kategoriju Milan je nastupio u kategoriji do 75 kilograma, što ga je po mom mišljenju koštalo zlatne medalje na ovom međunarodnom turniru – rekao je trener Jović, koji je potom najavio da ih narednog vikenda očekuje treće kolo lige Bokserskog saveza Srbije u Kragujevcu, zatim turnir u Inđiji, Čačku, Beogradu i Šidu.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare