Dvadeseti Svetosavski likovni salon u Vučju

LESKOVAC-VUČJE

I ove godine Dom kulture “Vučje” je organizovao “Svetosavski likovni salon” , davdeseti po redu , na kome je specijalna nagrada pripala pobedniku Filipu Stamenković iz Leskovca.

Prvu nagradu dobio je Jovan Spasić iz Vlasotinca, drugu nagradu Kristijan Filipović iz Leskovca, dok treće mesto dele Zvonko Milojević iz Niša i Gordana Tasić takođe iz Niša.


U konkurenciji dece do osmog razreda nagrade su dobili: Stojić Marko iz OŠ “Bora Stanković” Vučje, Martin Đorđević iz OŠ “Bora Stanković” Bunuški Čifluk, Sara Kostić iz OŠ “Nikola Skobaljić” Veliko Trnjane i Jelena Marković iz OŠ “Nikola Skobaljić” Strojkovce.

Likovni salon je otvoren juče 24.01.2020 godine u galeriji “ART” u Domu kulture “Vučje” .

Na salonu su učestvovala 22 slikara, od kojih je većina renomirana u likovnoj umetnosti.
1.Vlastimir Stojanović iz Vlasotinca, 2.Boža Milić-Tisin iz Niša, 3.Violeta Milovanović-Beka iz Niša,4.Slavko Todorović-Zorkin iz Niša, 5.Gordana Tasić iz Niša, 6.Zvonko Milojević iz Niša, 7.Vera Munjas iz Vrnjačke Banje, 8.Bojana Micić iz Rudara, 9.Nikola Živković iz Vlasotinca, 10.Aleksandar Spasić iz Vlasotinca, 11.Jovan Spasić iz Vlasotinca, 12.Lidija Šorović iz Niša, 13.Branislav Milenković-Palma iz Brze, 14.Milić Petrović iz Niša, 15.Bata iz Vučja, 16.Petra Mladenović iz Donjeg Bunibroda, 17.Cvetković Budimir-Buda iz Niša, 18.Dragan idojković iz Niša, 19.Vida Cvetković iz Niša, 20.Nikola Tasić iz Niša, 21.Kristijan Filipović iz Leskovca, 22.Filip Stamenković iz Leskovca.


Ove godine su na likovnom salonu učestvovala, po prvi put, i deca iz OŠ “Bora Stanković” iz Vučja, OŠ “Bora Stanković” iz Bunuškog Čifluka, OŠ “Nikole Skobaljića” iz Velikog Trnjana i OŠ “Nikola Skobaljić” iz Strojkovca.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare