Dušan Savić novi sportski direktor GFK Dubočica


LESKOVAC

Rukovodstvo Gradskog fudbalskog kluba (GFK) Dubočica za sportskog direktora imenovalo je dojučerašnjeg kapitena Dušana Savića.

Sa fudbalskog terena, gde je bio najbolji igrač kluba u poslednjih nekoliko godina, sada je zeleni fudbalski pravougaoni tepih zamenio foteljom sportskog direktora, pozicije koja ni malo nije laka i puna je izazova i svakodnevnog dokazivanja.
Pred novim sportskim direktorom Dušanom Savićem je mnogo posla i nepoznanica, jer pripreme za novu prvenstvenu fudbalsku sezonu treba da započnu veoma brzo, najverovatnije sa novim trenerom i novim igračima koji treba da ekipi donesu pravi kvalitet za ambicije koje ima klub. Mora da se radi mudro i pametno, a uz to da se reaguje i pravovremeno. Dosadašnja fudbalska karijera Savića bila je veoma uspešna i puna pozitivnosti i ukoliko je suditi po tome onda se može očekivati da taj trend uspešnosti bude realizovan i sa funkcije sportskog direktora GFK Dubočica. (kraj) VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Aleksa
Aleksa
11 dana pre

Gde bre ovaj za sportskog direktora..🤦🤣 ne znam da li su svesni ljudi da je to ozbiljna funkcija. Tesko da Dubocica bude “ozbiljan” klub sa ovakvim ljudima kao sto je Dusan Savic.