Dubočica postala prvoligaš u Mrštanu

LESKOVAC-VLASOTINCE
U vrlo neizvesnoj prvenstvenoj sezoni na srpskoligaškom ,,Istoku” fudbaleri GFK Dubočica, kolo pre kraja prvenstva, osvojili su šampionsku titulu i od naredne sezone igraće u Prvoj ligi Srbije. Pirotski Radnički najveći deo prvenstvene sezone šepurio se na čelnoj poziciji i čitavo vreme važio za glavnog kandidata za prvo mesto. Leskovački srpskoligaš svo vreme strpljivo je radio u svim segmentima, kako na fudbalskom planu, još i više na podizanju kvaliteta klupskog uzdizanja gde su prave i istinske vođe bili predsednik Dejan Savić i direktor Vladica Cekić. Naravno svoj veliki udeo dao je i trener Dejan Čelar koji je majstorski sa klupe vodio svoje momke ka šampionskom pijedestalu.
Žreb je tako hteo da se GK Dubočica u veoma važnom meču sretne u pretposlednjem kolu sa komšijskom Vlasinom, koja se bori za očuvanje srpskoligaškog statusa. Sam susret protekao je u okvirima sportskog fer pleja pred blizu hiljadu fudbalskih svedoka koji su po završetku susreta zajedno sa fudbalerima, rukovodstvom kluba a i samog gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića znali da na pravi način proslave osvajanje šampipnske titule. Kada je kapiten ekipe Dušan Savić podigao šampionski pehar, koji mu je uručio potpredsednik FSRIS-a Vladan Glišić nebom je zasvetleo veličanstveni spekatkl, a svoj doprinos slavlju dali su i lokalni trubači.
GFK DUBOČICA – VLASINA 1:0
Stadion: SC Moravac u Mrštanu. Sudija: Lazar Pršić iz Kruševca.
Strelac za GFK Dubočicu Stojev u 5.minutu.
GFK DUBOČICA: Cakić, P. Đorđević, M.Đorđević Vasić, Stojev (Savić), M.Milić (Jović), Tolić, Petrović, I.Milić, Jovančić (Momčilović), Radosavljević (Ljubenović).
VLASINA: S.Marković, Nikolić, Anđelković (Miljković), Cvetković, Marinković, Stamenković, Stefanović (Stanojković), L.Mitrović (A.Mitrović), (N.Vlajković) Stojanović, L.Marković. (kraj) VS/LJS


Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare