Dubočica i kazna

LESKOVAC

Za dobre poznavaoce fudbalskih prilika ova Odluka Disciplinske i Etičke komisije FS Srbije je (ne)očekivana, jer kada oficir za integritet FS Srbije podnese prijavu Disciplinskoj komisiji FS Srbije, a na osnovu Izveštaja UEFA u kome su navedeni određene pisane informacije i Zakljuci nadležnog organa UEFA onda postoji ozbiljna optužba za klub koji je bio akter odigravanja spornih utakmica, kao što su bile utakmice sa ekipom Mladost GAT iz Novog Sada i OFK Vršca iz istoimenog grada, odigrane u minuloj sezoni Prve lige Srbije.
GFK Dubočica je nedavno započela prpireme za novu prvenstvenu sezonu i pod rukovodstvom novog šefa stručnog štaba Savom Šašićem. koji je više godina predvodio ekipu Smederva 1924 a u prolećnoj sezoni radio je u Kolubari iz Lazarevca. Ni malo laki zadatak je pred fudbalere leskovačkog prvoligaša u prvenstvu Prve lige Srbije, jer veliki broj prvoligaških ekipa u svoje redove doveo je kvalitetne igrače koji će svojim znanjem i umećem igrati značajne uloge na terenima prvoligaške Srbije.
Posle briljantne sezone u prvom delu prvenstva fudbaleri GFK Dubočice u drugoj polovini prvenstva i u Plej autu nisu ni najmanje ličili na ekipu iz jesenje sezone. Slabim igrama i više nego lošim rezultatima u potpunosti su anulirali svoje vrednosti iz jesenje sezone i tako sezonu zvršili plasmanom na tabeli kojim se ne mogu ni malo podičiti.
Pred novim sportskim direktorom kluba Dušanom Savićem, koji je godinama bio najbolji igrač ekipe predstoje vremena u kojima će morati da iskaže nove vrednosti sportskog radnika u liku prvog operativca kluba. Više je nego evidentno da su ekipi neophodna pojačanja koja će svojim znanjem i dobrim igrama doneti boljitak i napredak u igri čete novopostavljenog prvog stratega Save Šašića. (kraj) VS/MS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare