DSS osudio pretnju Jeleni Spirić

LESKOVAC

Gradski odbor DSS Leskovac najoštije osuđuje brutalne pretnje prebijanjem upućene Jeleni Spirić, predsednici GO SSP od strane Miloša Stojanovića, radnika obezbeđenja i člana Socijalističke partije Srbije.

“Nedopustivo je da bilo ko, zbog svoje političke aktivnosti, bude izložen vređanju, pretnjama ili u najgorem slučaju napadom na život i telo. Takav način „političke komunikacije“ svojstven je diktatorskim i anticivilizacijskim režimima, bolje reći, onim režimima čiji se organi gonjenja prave gluvi i slepi na ovakve slučajeve koji se najčešće ponavljaju od istih lica. Na taj način režim pokazuje svoje pravo lice – pokazuje svoj odnos prema političkim neistomišljenicima.
O problemu prekomerenog zapošljavanja u TOL-u, o kome je predsednica GO SSP govorila, govorili smo i mi u predizbornoj kampanji, i naravno da se sa tom praksom nastavlja i posle izbora.
Pozivamo organe gonjenja da preduzmu mere koje su u okviru njihovih ingerencija, jer nasilje nad političkim neistomišljenicima mora prestati odmah! navodi se u saopštenju leskovačkog DSS-a.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Isto
Isto
3 godine pre

I vodovod opet prima. Ovaj direktor je 2014.kukao kako ima 100 radnika visak, fale mu strucnjaci, pa u kancelariju primio nekakvog menadzera na preporuku vozaca gradonacelnika. To bre i sobarice pocele da kadriraju. Sad ima mesta za radnike. A jedva su pozitivni. Koliko je to samo za plate, ako su naprimali 30 radnika. Dzaba su smanjivani kad se opet vracaju na staro. Isto kao u TOL. Zaposljavanjem se kupuju glasovi. Aktivisti koki treba opet da trce za izbore morajunabudzet, Oni nece da rade u fabrike. Gradjani treba da im finànsiraju izbore, sramota.