DSS obeležio stranačku slavu

LESKOVAC

Svečanim rezanjem slavskog kolača u prisustvu članova, simpatizera, prijatelja i kolega iz drugih političkih opcija, Demokratska stranka Srbije obeležila je svoju stranačku slavu Đurđevdan.

Sveštenik Slaviša Stanojević rekao je da se radi o velikom pravoslavnom imenu i svetitelju koji se slavi u čitavom pravoslavnom svetu.
„Sveti velikomučenik Georgije nas je sve ovde okupio da nas spase od svih napasti, beda i nedaća, ali i od bratoubilačkog rata. Nema ničeg goreg od nesloge u jednoj kući, a kamoli jednoj državi. Nadamo se da će nam Gospod na današnji dan podariti slogu, ljubav i da jedni prema drugima imamo što više dobrih namera. U tim namerama se odlikuje sve ono što je plemenito, ljudsko i sve ono što nikoga od nas neće povrediti.“
Domaćinstvo slave Milica Momčilović prenela je na Bratislava Ćosića zahvalivši se pritom svima koji su uveličali ovaj dan svojim prisustvom.

„Drago mi je da smo u mogućnosti da se družimo i da budemo u slozi. Za DSS je prošao jedan težak period i uspeli smo da sačuvamo ideju koja nas je sve zajedno okupila, a to je očuvanje nacionalnih interesa Srbije i srpskog naroda. Nadam se da ćemo u buduće ići samo napred i da ćemo se svaki put okupljati u sve većem broju.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare