DS: Posle svečanog otvaranja toaleta na groblju, SNS otvara korišćenu septičku jamu

 

LESKOVAC

Posle svečanog otvaranja toaleta na groblju, SNS je uspela da nadmaši i samu sebe; njihov najveći uspeh je navodno „puštanje u rad“ septičke jame u Miroševcu, saopštio je danas Gradski odbor DS u Leskovcu koji dodaje I da je ova septička jama, za postrebe osnovne škole u Miroševcu, odavno izgrađena, ali da je “ samo čišćenje dovoljan razlog da SNS to ubeleži u svoja vrhunska dostignuća”.

“Ovaj najveći uspeh politike SNS-a u Leskovcu najavljen je sa adrese ALER-a koji ne postoji, bez navođenja imena funkcionera koji će uveličati najveću investiciju naprednjaka, još od njihovog dolaska na vlast. Naravno, nije navedeno ni čiji su materijal a čije ruke, ko preseca svečanu traku, ko drži svečani govor, koliko autobusa SNS aktivista  će biti prisutno”, navodi leskovački DS.

U saopštenju se dodaje da “ građane Leskovca mnogo više zanima jedna druga „septička jama“, ona sastavljena od neistina i lažnih obećanja SNS-a”.

DS Leskovac je zato, kako kažu, u ime svih građana Leskovca,  ponovo zatražio od lokalne vlasti odgovore na sledeća pitanja:da li svečano „puštanje u rad“ septičke jame treba da sakrije odgovore na pitanje koliko je stranih investitora došlo u Leskovac i koji su? Koliko novih radnih mesta su otvorili „novi investitori“?
Da li  „puštanje u rad“ septičke jame, kao vrhunski projekat stručnosti SNS-a, treba da sakrije činjenicu koliko je sugrađana zauvek napustilo Leskovac, sve zbog nesposobne politike SNS-a? Postoji li deo grada, ulica, selo iz kojih ljudi nisu napustili svoje domove i pobegli u inostranstvo?
Nije li septička jama, kao kapitalna investicija SNS-a, zamagljivanje podatka  da je, na osnovu izveštaja DRI za 2015. godinu, jedna trećina budžeta, odnosno cela milijarda dinara,  nenamenski potrošena”, navodi se u saopštenju I dodaje pitanje “da li zbog svečanog „puštanja u rad“ septičke jame , u skladu sa naprednjačkom parolom „da ima samo za nas“ ,  građani Leskovca ne mogu da budu upoznati sa budžetskom stavkom „usluge po ugovoru“, poznatiju kao „muljanje po dogovoru“?

DR sugeriše I da  “ova i ovakva „septička jama“ prikrivanja istine zanima građane Leskovca!.(

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare