DS: Neprijavljeno okupljanjen članova SNS , da li zakon važi za sve

LESKOVAC

Demokratska stranka osuđuje svako protivzakonito i neprijavljeno okupljanje šačice preostalih članova SNS i traži od nadležnih organa da HITNO preduzmu sve zakonske mere protiv ovakvih okupljanja, navodi se u saopštenju te stranke.

,, Naime, okupljanje par stotina preostalih pristalica SNS-a u utorak, 3. decembra predstavljeno je kao spontano okupljanje, što znači da isto – iako se radi o zanemarljivom broju protestanata – nije prijavljeno nadležnim organima najmanje 5 dana pre održavanja a šta je traženo od organizatora ostalih okupljanja protiv ove bahate i drčne vlasti.

Sam gradonačelnik Goran Cvetanović je okupljanje preostalih članova svoje stranke predstavio kao spontano, što znači da skup nije blagovremeno prijavljen. Dakle, još jednom pozivamo i policiju i tužilaštvoi da utvrde imena organizatora okupljanja građana bez dozvole nadležnih organa i protiv njih preduzme sve zakonom propisane mere.

Međutim, ovakva navodno „spontana okupljanja“ služe da sakriju mnogo toga:

  1. Činjenicu da je otac ministra policije učestvovao u prodaji oružja!
  2. Činjenicu da je visoko pozicionirani član SNS-a – koji je putovao na sajmove u delegaciji predvođenoj Aleksandrom Vučićem – gajio marihuanu na svom poljoprivrednom dobru, i da je policija zaplenila 600 kg gotove droge i još 4 tone spremne za preradu!
  3. Činjenicu da će Grad Leskovac platiti montažni toalet više od 40 hiljada evra i da je zbog toga čak rađen rebalans budžeta!
  4. Činjenicu da će rekonstrukcija gradskog trga koštati 2 miliona evra, a šta je po kvadratu skuplje od izgradnje stana u centru Beograda!
  5. Činjenicu da je, umesto nepotrebne zamene stolarije na Opštoj bolnici, za te pare bilo moguće nabaviti i magnetnu rezonancu, i nove skenere, i zameniti dotrajalu medicinsku aparaturu koja je odavno na izdisaju!
  6. Činjenicu da je rekonstrukcija Infektivnog odeljenja koštala više od 40 miliona odnosno oko 350 hiljada evra!
  7. Činjenicu da mnoga deca u Leskovcu u školu idu bez doručka!
  8. Činjenicu da je više od 20 hiljada Leskovčana napustilo naš grad!
    Sve ovo je pokušalo da sakrije navodno „spontano okupljanje“ na jedvite jade sakupljenih preostalih SNS-ovaca. Korist od ovakvih okupljanja ipak postoji: građani Leskovca mogli su da uživo vide sve preostale članove SNS-a koji podržavaju krivce i za gladnu decu i za odseljene Leskovčane, mogli su da vide poslednje ostatke SNS-a koji podržavaju vlast kojoj vreme ističe sa svakim novim danom!, navodi se u saopštenju Gr DS Leskovac koje prenosimo u integralnoj verziji.
Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Лепосава Кулић
Лепосава Кулић
2 godine pre

Цврц Милојка.Па и Ви из ДС-а сте се сакупљали сваког петка, спонтано, па ником ништа.