DS: Naprednjaci, da li vam je dosta uništavanja Leskovca?

LESKOVAC

NAPREDNJACI, DA LI VAM JE DOSTA UNIŠTAVANJA LESKOVCA?

KOLIKO LESKOVAC TREBA DA BUDE MALI GRAD DA BISTE VI BILI ZADOVOLJNI?

KOLIKO GLASOVA PLANIRATE DA UKRADETE NA OVIM IZBORIMA?

DS odavno tvrdi da SNS čini sve da uništi Leskovac; najnoviji podatak da je, između dva izbora, Leskovac „manji“ za skoro 3 hiljade glasača govori da je vlast naprednjaka najštetočinskija vlast u istoriji našeg grada!

Ukoliko je grad Leskovac siromašniji za 3 hiljade stanovnika samo za godinu i nešto dana, onda bi trebalo očekivati da za naredne 4 godine naš grad bude manji za čak 15 hiljada stanovnika! Nekada peti grad po veličini u Srbiji vratio bi se na nivo gradića i varošica, a za to bi jedini krivci bili naprednjaci!

S druge strane, naprednjaci pokušavaju da nas i dalje prave budalama: najpre nas ubeđuju kako Leskovac uopšte nema dece od 10 go 18 godina, a zatim uvećavaju birački spisak za nepostojećih skoro 14 hiljada glasača. DS-u se javljaju građani iz celog Leskovca i i obaveštavaju nas o nepoznatim ljudima koji su registrovani na njihovim adresama; takođe nas obaveštavaju i o pokojnim licima koja takođe dobijaju pozive za glasanje. Zato DS poziva nadležne organe, policiju i tužilaštvo, da odmah ispitaju sva ova kršenja pravila biračkog procesa i o tome obaveste javnost Leskovca.

GIK je odbio predlog koalicije“ KOALICIJE „ ŽIVETI SLOBODNO – MARINIKA TEPIĆ – ZDRAVKO PONOŠ“ a koju čine DEMOKRATSKA STRANKA -SRCE – SSP, za članove proširenog sastava biračkog odbora, ali u stalnom sastavu biračkog odbora postoji 300 ljudi iz naše koalicije koji će hrabro braniti izbornu volju Leskovčana. Sačuvaćemo i odbranićemo svaki glas! Svaki glas je važan. Svaki čovek je važan!

Zato DS Leskovac poziva Leskovčane da na listiću za lokalne izbore zaokruže broj 6 i glasaju za listu KOALICIJE „ ŽIVETI SLOBODNO – MARINIKA TEPIĆ – ZDRAVKO PONOŠ“ a koju čine DEMOKRATSKA STRANKA -SRCE – SSP, a da na listiću za parlamentarne izbore zaokruže listu Koalicije „ SRBIJA PROTIV NASILJA“ pod rednim brojem 7., navodi se u saopštenju potpisanom sa DS Leskovac Saša Stojanović. (kraj)saopštenje/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare