Droga skrivena u nogavicama

PREŠEVO

Carinici su , u saradnji sa policijom, na ulazu graničnog prelaza Preševo otkrili i zaplenili preko 1,7 kilograma psihoaktivne supstance, koja će nakon laboratorijskih analiza biti precizno identifikovana.

Dve vrste sumnjivih praškastih materija koje su odreagovale na testu za amfetamin otkrivene su u audiju A3, holandskih registarskih oznaka koji je tokom večeri pristigao na ulaz u Srbiju.

Automobilom je upravljao strani državljanin koji se uputio ka Holandiji, a koji je prethodno boravio u Turskoj i na Kosovu i metohiji odakle je pristigao na prelaz.

Detaljnom kontrolom vozila, carinici i policajci su u prtljažniku otkrili kesu sa uredno složenim pantalonama, u čijim se nogavicama krilo 1252 grama praškaste materije za koju se osnovano sumnja da je reč o nekoj vrsti opojne droge.

Daljim pregledom, ispod sedišta vozača, pronađena je i jedna kartonska kutija oblepljena lepljivom trakom, a u kojoj se nalazila još jedna, 501 gram teška praškasta materija.

Vozača i otkrivene psihoaktivne supstance preuzela je policija u dalju nadležnost, navodi Uprava carina koja precizora da se sve ovo događalo 4. avgusta .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare