Drobnjak obećao asfaltiranje puta al za mesec dana, meštanima Kukulovca poručio “a sad da izadjete na glasanje”

LESKOVAC

Kako je izgledala konverzacija meštana Kukulovca sa direktorom Javnog preduzeća Putevi Srbije Zoranom Drobnjakom i gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem danas.

DROBNJAK : Došao sam da vidim šta vas muči, muči vas ovaj put… … od početka radimo . . . Ima tri ulaza u selo i to je sve ovako i još gore… Za mesec dana da se uradi, jeste zadovoljni?

NEKO ODGOVARA: Dogovoreno, mi ćemo da se organizujemo (aplauz).

MESKO: I za struju se papiri spremaju, biće to gotovo sve…

NEKO ODGOVARA: Bravo gradonačelniče (aplauz)

DROBNJAK: Sad kad se uradi put treba da se uradi kanal, da se očisti kanal, svi da očistite kanale ispred kuća da voda ide u kanal da ne upropasti, sve tamo … I sad da izađete na glasanje…

I to je kraj.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
he, he
he, he
4 godine pre

Drobnjak je smenjen, jedan od manje cenjenih Vucicevih saradnika, automatski svrstan u nizekvalitetne koji odlicno saradjuju sa Cvetanovicem, jer imaju minuli rad, druzenja. Poznato je gostoprimstvo Leskovackih naprednjaka, koji sem dobre hrane u restoranima, muzike, prijatnog ambijenta, nude jos prijatnije drustvo, tacnije za nezaborav, pa cim bude problem, ko sad sa Kukulovce, odma dodje pomoc, pa mora, daleko bilo da se ne odazove, ce ima problemi sa secanje na druzenje, koje nije za pominjanje u javni kugovi.

Šta radite bre više?
Šta radite bre više?
4 godine pre

Šta traže direktor bolnice, njegov glavni tehničar i vozač u radno vreme u Kukulovcu kad nemaju nikakvu funkciju u lokalnoj samoupravi???
A da, oni su koordinatori SNS-a za taj kraj!!!
E moj direktore, umesto da nam objasnite otkud KORONA kod lekara na Neurologiji vaše bolnice, vi radite stranačku kampanju u radno vreme!

Joca
Joca
4 godine pre

Odma dovuko ovog sto sluzi Vucicu za zajebanciju. Tako isto onog heroja iz kovid bolnicu nakezi. Bez ideje, jadno i smesno. A ovi nesrecnici misle da ce da im asvalt resi probleme.