Dominacija Teniske akademije Živković na regionalnim prvenstvima

NIŠ

Regionalna dominacija Teniske akademije Živković se nastavila i na prvenstvima Teniskog saveza istočne Srbije u konkurenciji seniora i seniorki. Nakon šampionske titule Hane Ilić na prvenstvu TSIS do 12 godina, titule Uroša Živkovića do 14 godina, Mateje Stanisavljevića do 16 godina, Anje Stanković do 18 godina, osvojene su i titule u konkurenciji seniora i seniorki.

     Na terenima Teniske akademije Živković tokom proteklog vikenda igralo se TAŽ finale prvenstva regiona i u muškoj i u ženskoj seniorskoj konkurenciji. Emilija Zdravković je bila bolja od klupske drugarice Jovane Nikolić, a Mateja Milošević od klupskog druga Uroša Jovića.

    “I ova sezona je bila turbulentna zbog zdravstvene situacije, trudili smo se da naši teniseri i teniserke učestvuju na brojnim tirnirima u našoj zemlji, a u skladu sa mogućnostima i na međunarodnim. Uspeli smo da održimo dobar ritam i završimo ovu godinu i te kako uspešno. Dominirali smo regionalno, ali imali i odličnih međunarodnih rezultata poput Nikole Jovića na završnom mastersu u Monte Karlu, a po prvi put se desilo da u Nišu na tradicionalnom međunarodnom turniru iz serije Tennis Europe oba pehara završe u našim rukama. Do titule su stigli Anja Stanković i pomenuti Nikola Jović”, istakao je predsednik niške akademije Nikola Živković

    Vredno je napomenuti da su na regionalnim prvenstvima teniseri i teniserke Teniske akademije Živković osvojili i najveći broj srebrnih, odnosno bronzanih medalja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare