Plesni klub Bum 018 dominantan na internacionalnom Dens festivalu

NIŠ

                        U Jagodini je tokom vikenda održan Srpski internacionalni Dens festival. Preko 1500 plesača je učestvovalo na ovom festivalu, a plesni klub Boom 018 je ostvario veoma zapažen uspeh. U ekipnom takmičenju plesni klub Boom 018 je osvojio  četiri prva mesta u svim kategorijama, Disko Dance formacija juniori, Disko Dance formacija deca,  Disco Dance formacija mladji omladinci i Disco Show grupa odrasli.

                       U solo takmičenju Boom 018 je osvojio  prvo mesto, dva  druga mesta i jedno treće mesto. Zlato u kategoriji  solo juniori osvojila je Jelena Aleksić. Srebro je u kategoriji solo odrasli pripalo Smiljani Stepanović, a srebro je osvojila i Ivana Milenković u kategoriji  solo deca. Bronzom se okitila u solo za juniore Anita Živković.

Jelena Aleksić

                       “Pozitivna atmosfera, energija koja zrači iz 1500 mladih plesača i prirodno okruženje, učinili su da se naši sportisti druže i pre svega lepo provedu, jer sport upravo tako i treba da dožive sa nama, kroz zabavu i druženje. Kada radimo ono sto volimo, na pravi način, svaki napor, svaki težak trenutak proveden na treningu predstavlja zadovoljstvo, a rezultati su onda neizostavni. Ponovo sam preponosna na našu veliku plesnu porodicu, na sve naše plesače i roditelje koji pružaju punu podršku deci i klubu”, kazala je Jelena  Aleksić,  predsednica plesnog  Klub Boom 018 iz Niša.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare