Domaći film „Oluja“ pred vranjskom publikom

VRANJE

Na repertoaru bioskopa u Vranju, koji radi u Pozorištu ,,Bora Stanković“, u subotu, 4. februara, od 20 sati je je film domaće produkcije „Oluja“.

To je drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo. U toj borbi za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji, stoji u opisu filma.

Pre toga, istog dana, tačno u podne, najmlađi gledaoci mogu pogledati animirani film „Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova“. Reč je o animiranoj avanturi za celu porodicu.

„Megi Digins, vombat koja se pretvorila u Čudesnu ženu, nenamerno postaje gradski superheroj nakon što je nevoljno spasila bandu početnika superheroja od sigurne propasti“, navedeno je u najavi filma.

Karte za bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare