Dogovorena saradanja Rukometnih klubova „Dubočica 54“ i „Meteor“

LESKOVAC

Na konferenciji za medije ozvaničena je saradnja između dva leskovačka rukometna kluba, „Dubočice 54“ i „Meteora“. Saradnja će se ogledati prvenstveno u radu sa mlađim selekcijama, po čemu je „Meteor“ prednjačio prethodnih 20 godina. Trener Dragan Mitrović Monja naglašava da će škola rukometa za mlade Leskovčane biti ubuduće besplatna, s obzirom da je finansijski deo „Dubočica“ preuzela na sebe.

„Mi smo i do sada imali saradnju sa „Dubočicom“, ali sada je to još intenzivnije. Prostor za treniranje je u OŠ „Josif kostić“ i treniraće se tri puta nedeljno. Očekujemo da leskovački rukomet na ovaj način dobije vrhunske i kvalitetne košarkaše, da kao nekada bude više igrača iz jedne generacije koji će se priključivati radu sa prvim timom.“

Aleksandar Marinković, doskorašnji kapiten i sekretar RK „Dubočica 54“, kaže da je seniorski tim krenuo sa pripremama 31. jula, i da ih u narednom periodu očekuje nekoliko pripremnih utakmica, koje će svakako najviše koristiti petorici rukometaša koji odnedavno brane boje leskovačkog kluba.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare