Direktor RPK Leskovac Goran Jović sastao se sa predstavnicima grčkih komora i sa ambasadorom

LESKOVAC

Direktor Regionalne privredne komore Leskovac Goran Jović boravio je u Grčkoj i prisustvovao nizu sastanaka sa predstavnicima grčkih komora. Sa predsednikom komore Florine Sapalidisom Savasom tom prilikom je dogovoren sastanak na temu obnovljivih izvora energije i poljoprivrede.

U komori Janjine predsednik Dimitris Dimitrou i generalni sekretar Vasiliuos Vasilou vođen je razgovor o saradnji privrednika iz oblasti Janjine i privrednika iz Srbije.

Održan je i sastanak sa predsednikom komore Trikakla Vasiliosom Giagiakosom i dogovorena je poseta i potpisivanje sporazuma o saradnji u septembru ili oktobru 2023.godine.

U Uniji komora Grčke sa direktorom Vasilisom Apostolopoulosom i saradnicima cilje razgovora je bio pravljenja baze podataka za bivše grčke student koji su sada na javnim funkcijama i u privredi.

Tokom sastanka sa predsednikom komore Atina i potpredsednikom Unije komora Grčke Pavlosom Ravanisom dogovoren je sastanak sa predsednikom Unije komora Grčke, gospodinom Masutisom.

Jović se sastao i sa ambasadorom Srbije u Atini Dušanom Spasojevićem i njegovim saradnicima gde je dogovorena poseta komorama Naflion, Kalamata, Sparti i Pirgos.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare