Direktor leskovačke komore : Gospodo ili huligani

LESKOVAC

“Gospodo ili huligani, kako god ali mislimo da vam ovo drugo više odgovara, nećemo dozvoliti da svojim vandalskim ponašanjem narušite ugled Srbije koji je ova vlast sa mukom uspela da stekne i Srbiju predstavi kao zemlju privlačnu i pogodnu za investicije i ulaganje u sve sfere privrednog i društvenog života”, navodi se u izjavi direktora Regionalne komore za Jablanički i Pčinjski okrug sa sedištem u Leskovcu Gorana Jovića koji navodi da govori u ime svih privrednika ovog regiona.

Izjavu prenosimo u integralnoj verziji.

” To pokazuje i veliki broj otvorenih radnih mesta, nove fabrike, putevi, mostovi, bolnice, obdaništa….Nećemo dozvoliti da se negativna slika šalje u Svet iz naše zemlje i u ime privrednika Jablaničkog i Pčinjskog okruga, osudjujemo divljački upad u zgradu RTS-a i pozivamo državne organe da preduzmu sve zakonom propisane mere i sankciinišu one koji na ovakav vandalski način šalju lošu sliku u svet o Srbiji”, navodi se u izjavi Jovića.

Goran Jović je i poverenik SNS za Lebane.

                          

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sramota me je ovih ljudi
Sramota me je ovih ljudi
5 godine pre

Užas,užas od Srbije …

Stevan
Stevan
5 godine pre

E Srbijo moja gde li si ti krenula kad o tebi odlucuju svadbarski fotografi. Nista lose ne mislim o fotografima ali takodje ne mislim da mogu da budu da budu na nekim bitnim drzavnim mestima. A tekst ljigav, ljigav pa sve klizi.

Bob
Bob
5 godine pre

Podrumdžija,vrsni stručnjak za ono i dsz.

Goran Rakić
Goran Rakić
5 godine pre

Dupeuvlaka,beskičmenjak,jajara,prevarant,poltron,nezahvalnik,papučar,muljator,ljigavc,lažov,baraba…Neki se kunu i da je lopovčina.

DS Propo
DS Propo
5 godine pre

Mnogi su evoluirali, al njemu tolki domet. Još je, jadnik, na nivou pisama podrške iz vremena SKJ i SPS.

Commander
Commander
5 godine pre

Kakav bljesak fotogragfa, sertifikatora ajvara, osnivača zajedničkih firmi sa italiajnima ( unos vlasništva komore u tu istu privatnu firmu i pokušaj “otudjenja” dok se policija nije dosetila), televizori…Zna on dobro šta sve znaju o njemu…