DIGITALNA TELEVIZIJA SIGURNOJ KUĆI

LESKOVAC

 

Kompanija SBB je, u saradnji sa gradom Leskovcem, donirala digitalnu televiziju novootvorenoj  Sigurnoj kuci i tako postala prvi darodavac ove ustanove.

Donacija ukljucuje TV prijemnik, set top boks uredjaj i uslugu digitalne televizije, koja ce omoguciti nesmetano pracenje digitalnog televizijskog signala.

Zahvaljujuci donaciji svi korisnici ove ustanove imace priliku da prate kanale iz digitalne ponude SBB-a i koriste brojne prednosti digitalne televizije, medju kojima su bolji kvalitet slike i zvuka, veci izbor kanala u digitalnoj ponudi, pretraga programa do 7 dana unapred, veliki broj HD kanala i druge.

Nakon donacija institucijama socijalne zastite u Vojvodini, koja je bila prva na redu gasenja analognog signala u okviru procesa digitalizacije, kompanija SBB donirala je pakete za pracenje digitalne televizije ustanovama i organizacijama u gradovima sirom Srbije.

Donacija u Leskovcu je 16. po redu, nakon Vrsca, Sombora, Zrenjanina, Krusevca, Kraljeva, Novog Pazara, Nisa i drugih gradova.

“Ovim povodom zeleli bismo da se zahvalimo na saradnji gradu Leskovcu, jer su se odazvali nasem pozivu da budemo partneri u ovoj akciji i inicirali da danasnja donacija upravo ode Sigurnoj kuci. Verujemo da ce korisnicima ustanove ovaj paket omoguciti da vreme provedu lakse i brze, uz mnogobrojne programe,” rekla  je Jovana Lukic, direktorka korporativnih komunikacija kompanije SBB i dodala da kompanija imavise od deset godina iskustva u pruzanju digitalnog signala svojim korisnicima.

„Zahvaljujemo se kompaniji SBB na ovoj donaciji koja je vazna i za grad, ali i za Sigurnu kucu. Pre dve nedelje, kada smo Sigurnu kucu predali na koriscenje Centru za socijalnu rad, pozvali smo donatore da se odazovu i da je sto pre opremimo. SBB je prva kompanija koja je dala svoj doprinos. Nadam se da ce njihov primer slediti i druge kompanije, “ rekla je Sanja Conic, PR menadzerka grada Leskovca.

Prilikom donacije kompanije SBB, Boban Ilic, direktor Centra za socijalni rad je rekao „Nedavno je zavrsena prva faza izgradnje i adaptacije Sigurne kuce, a danas imamo i prvu donaciju koja ce umnogome pomoci u programskom sadrzaju prihvatilista, kao i podici kvalitet boravka u njemu.“

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare