Denzi prvostepeno osudjen na dve godine zatvora

VRANJE

Nekadašnjeg direktora Direkcije za razvoj i izgradnju grada, Dejana Stanojevića Denzija , Viši sud u Vranju osudio je prvostepenom presudom na dve godine zatvora.

Sudsko Veće, kojim je predsedavala sudija Tatjana Mihajlović Jovanović, donelo je presudu po kojoj je optuženi Stanojević kriv zbog izvršenja produženog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja.

Osuđen je za delo koje se dogodilo u periodu kada je bio direktor Direkcije za razvoj i izgradnju grada Vranja i predsednik GrO DSS.

„Radi se o prvostepenoj presudi, a ne pravosnažnoj, na koju Stanojević ima pravo žalbe Apelacionom sudu u roku od 15 dana“, kaže  zamenik predsednika Višeg suda  Staniša Mihajlović.
Pored Stanojevića u istom predmetu osuđeno je još nekoliko osoba.

Stanojević je sad član SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Glavni sudija
Glavni sudija
7 godine pre

9.9.2016.g., kafana “Kod bake na rucak.” Dok pijem pivce u cosku kafane ulazi Stanojevic Dejan, grupa lokalnih funkcionera naravno stranackih, a tu je i Jovanovic Gradimir predsednik PUPS-a u Vranju i potpredsednik Gradske Skupstine. Odmah se narucuje meze, aperitivi, rostilj, pecenje, vino i ostale djakonije. kazem sebi, a nadam se da me i Vi cenjeni citaoci podrzavate Stanojevic unapred slavi oslobadjajucu presudu. Namerno ne ispijam pivce do kraja, cedurkam, a krajickom oka posmatram veselu druzinu kojoj kao i Stanojevicu ovo nije redkost vec svakodnevnica. Namerno sam dosao u ovu kafanu, jer sam cuo da je ovde Stanojevic Dejan cesce vidjan gost. Dok placam popijeno pivce vesela druzina mljacka, zaliva zalogaje pecenja i rostilja vinom, veselo caska, samo sto danju “Kod bvake na rucak” nema muzike pa da Stanojevic Dejan zapeva neku pesmu. Ima se, moze se! A nasrod? On jegladan, siromasan, bosonog . A Stanojevic, debeo, mastan, uhranjen sa luksuznom limuzinom, veseo, srecan, razdragan. sigurno mu nije leva cipela pocepana, sigurno ne tuguje za nekom njemu dragom izgubljenom osobom, nema nicega sto ga muci pa cak ni prvostepena osudjujuca presuda. Pa gde to mi zivimo?

i predsednik opstine
i predsednik opstine
7 godine pre

Ovom coveku je predsednik opstine toliko verovao, da se sad kaje, ne moze sebi da oprosti. Zbog njega se odrekao svojih dugogodisnjih saradnika. Odbacio je strucne ljude. Veovao je da sve sto ovaj radi, to i vredi. Sad vidi koliko vredi, jos ako zaglave obojica, taman ce ramenjuju misljenje, ima jos tenije da saradjuju u zatvor.