Dečji paketići izazvali kolaps u saobraćaju

LESKOVAC

U Sportsko-rekreativnom centru „Dubočica“ u organizaciji Grada Leskovca podeljeni su novogodišnji paketići za 5000 najmlađih sa teritorije šesnaest mesnih zajednica, kao i dece koja su na evidenciji Centra za socijalni rad.

Ali, upravo to mnoštvo roditeljskih automobila izazvalo je pravi kolaps u saobraćaju od poliraskrsnice nešto pre Hemisjke škole, do Sportskog centra pa se ova relacija prelazila za više do petnaest minuta.

U prigodnom programu podele paketića učestvovali su dečiji hor „Zvezdice“ i Sunđer Bob sa svojim drugarima i svojom predstavom. Naravno, tu su bili i neizbežni Deda Mrazevi, vile i ostali likovi koji simbolizuju Novu godinu.

Gradonačelnik Goran Cvetanović zahvalio se donatorima paketića, naglasivši pri tom da nijedan nije plaćen iz budžeta grada.

„Deca su najiskrenija bića i njima za sreću treba malo. Trebamo se ugledati na njih i nastojati da svako od nas probudi dete u sebi kako bi nam život bio lepši i lakši. Do sada smo paketiće delili na nivou mesnih zajednica, ali smo ove godine želeli da napravimo jednu pravu novogodišnju priču koja će se razlikovati od prošlogodišnjih u kojoj će biti više čarolije.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare