,,Dan nauke i inovacija” na Pedagoškom fakultetu u Vranju

VRANJE

Deveti ,,Dan nauke i inovacija” koji se sprovodi u okviru nacionalnog projekta  Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija pod sloganom „Srbija zemlja nauke, zemlja inovacija” biće održan na Pedagoškom fakultetu u Vranju u ponedeljak, 26. februara od 12 časova. 

U okviru skupa, predstavnici Fonda za inovacionu delatnost, Fonda za nauku i Centra za promociju nauke predstaviće sve aktuelne teme u oblasti nauke i inovacija i posetiocima dati informacijame u vezi sa programima podrške, izvorima finansiranja, poreskim olakšicama, resursima i infrastrukturom istraživačkog i inovacionog ekosistema, koji su stalno dostupni u okviru relevantnih institucija navode sa Pedagoškog fakulteta.

Prisutnima će se na otvaranju obratiti i državni sekretar Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Miroslav Trajanović, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i dekanica Pedagoškog fakulteta u Vranju Dragana Stanojević.

Dani nauke i inovacija organizuju se u gradovima širom Srbije sa ciljem podizanja svesti javnosti o značaju unapređenja i ulaganja u nauku, tehnološki razvoj i inovacije. (kraj)DC/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare