Dal je predsednik samo pozirao ili se i provozao biciklom?

VLASOTINCE

 

Osamdeset šest takmičara iz Srbije, Makedonije I Bugarske vozilo je danas planinsko-biciklistički maraton u Vlasotincu.

Najbolji  na najdužoj stazi bio je Aleksandar Roman, inače državni prvak Srbije I balkanski šampion u planinskom biciklizmu, drugi Srećko Đolić, a treći Goran Šmelcerović.

Biciklisti su vozili po trim stazama,  najkraća je  bila duga  20 km sa 650 m penjanja I namenjena rekreativcima, srednja 42 km i 1450 m uspona, a najduža staza ili tzv. veliki maraton podrazumevao je 70 km na 2200 m penjanja.

vlasotince-maraton-predsednik

U saopštenju iz kabineta predsednika opštue Zorana Todorovića  se navodi da se I on sa svojim zamenikom Boškom Staničićem “ pojavili u sportskoj opremi I  sa biciklama na startu maratona” a da im ej društvo pravio, bar za slikanje, predsednik Sportskog saveza Milan Jović.

U saopštenju se ne objašnjava dal su predsednik I rečeni mu zamenik provozali bar jedan krug  ali se  dodaje da je lokalna samouprava  sufinasijer projekta MTB maraton, a Sportski savez  obezbedio medalje I pehare.

Organizator maratona je Sportsko udruzenje Naissus iz Nisa.

Maraton je podrzan preko projekta Divac omladinskog fonda koji realizuje Fondacija “Ana i Vlade Divac” u saradnji sa opstinom Vlasotince i uz pomoc americke agencije za medjunarodni razvoj USAID

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare