Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djura Leskovac
Djura Leskovac
7 meseca pre

Čovek koji se okruži Monom, Vulinom, Brnabom i sličnima, ili želi da po svaku cenu bude najpametniji u društvu, ili ima neodoljivu potrebu da mu se okruženje divi do imbecilnosti.
U oba slučaja, u pitanju je ozbiljna dijagnoza.

P.S.

Poštovana urednice

Vaše pitanje upućeno ministru smatram irelevantnim, pa samim tim i nekorektim. Ovakvim intelektualnim kapacitetima su mnogo primerenija teška pitanja od krucijalne važnosti. Npr:
Kada ste poslednji put jeli parizer?
Koliko volite predsednika?
Koja je sledeća državna firma koju će Vaša familija pazariti u narednom periodu?

Kralju humora aman ako boga znaš
Kralju humora aman ako boga znaš
7 meseca pre
Odgovori  Djura Leskovac

Ako su Mona, Brnabićka, Vulin i drugi iz te galerije likova i karaktera .ebili. ne moraš i ti da se spuštaš na njihov nivo. Ili moraš? Shvatam  da si pokušao da zabaviš nas čitaoce, nasmeješ,da pokažeš svoj šarm… Ali, odavno više ništa nikome nije smešno. Stoga, valjda, kapiraš, da je tvoj komentar, koji više pripada nekom njanjakanju nego humoru, sasvim suvišan. Piši ti, koliko hočeš, meni ne smeta, neću te čitati, al sam ipak osećao obavezu da ti skrenem pažnju na tvoje nesuvisle ispade i brukanje.
Dakle – ja pametan, načitan, ubav i školovan, pišem komentare na nekom tamo lokalnom portalu, a Mona, Brnabićka i Vulin glupi, “plakiii” što bi rekao takođe “duhoviti” Kesić?
Važi, dogovoreno.

Mona država
Mona država
7 meseca pre

Ne! On je iz Mone. A Mona nije iz Srbije