Da li još uvek verujete da je mobilni telefon samo elektronski uređaj za komunikaciju?

(P)

BEOGRAD

Bilo za telefoniranje, igranje igrica, pisanje mailova ili slušanje muzike u prevozu – mobilni ili pametni telefoni su postali naši verni saputnici, tako da je svakodnevnica bez njih nezamisliva. Međutim, naši elektronski pratioci namenjeni komunikaciji, napredovali su i u nekim manje očekivanim oblastima!


Fotografija: Pixabay

O čemu se zapravo radi?

Napredak pametnih telefona je brz i nezaustavljiv, a njihove brojne funkcije čine naš život mnogo zabavnijim i lakšim. Iz tog razloga smo počeli da ih ističemo u prvi plan, ne skrivamo ih po džepovima i torbama, već su nam najveći deo vremena u rukama.

Naravno, modnoj industriji nije mnogo trebalo da u ovoj pojavi prepozna svoju veliku šansu!

Danas je asortiman dodataka za mobilne telefone zaista ogroman. Oni naše telefone ne samo da štite od udaraca i nama olakšavaju nošenje, već ih pretvaraju u prave dizajnerske eye-catchere!

Telefoni sa povećanim faktorom stila!

Od selfi štapova do efektnih i modernih futrola za pametne telefone – različiti dodaci nam daju priliku da izvučemo maksimum od ovih elektronskih uređaja. Dizajneri iz celog sveta odavno su prepoznali modni potencijal pametnih telefona, tako da nam stalno predstavljaju sve modernije i inovativnije modele aksesoara.

U nastavku vam predstavljamo tri najpopularnija dodatka za mobilne telefone, bez kojih više ne možemo zamisliti svoj jedinstveni modni stil:

  • Futrole za mobilni telefon – Visokokvalitetni materijali, kreativan dizajn uz zabavne uzorke, pretvaraju osnovnu zaštitu telefona u modne dodatke, sa kojima našim pametnim telefonima možemo dati potpuno novi izgled – i to svakodnevno! Ova svojevrsna „odela“ za mobilni, mogu biti izrađena od najrazličitijih materijala: kože, plastike, silikona, krzna, tkanine… Moguće ih je izraditi sa vašom omiljenom fotografijom ili nekim drugim, često ekstravagantnim, ličnim pečatom. Sve u svemu – poželjno je da telefon bude „obučen“ u skladu sa vlasnikom ili njegovim raspoloženjem.

Znate li da, u skladu sa sveopštim širenjem ekološke svesti, postoje i održive futrole za pametni telefon? Upravo tako – napravljene su od materijala koji ne štete životnoj sredini i biorazgradivi su, kao na primer: bambus, pluta, filc ili reciklirana plastika.


Fotografija: Pixabay

  • Lanci za nošenje oko vrata – Naravno, svoj telefon nećete stalno držati u rukama. To je često zamorno i ometa nas u pojedinim aktivnostima, posebno dok smo u hodu. Lančići za pametni telefon podsećaju na mini torbice, u kojima smo nekada, na putovanjima, nosili novac i ključeve. Mogu biti prikačeni direktno za masku telefona, ili imati torbicu u koju se ubacuje mobilni. Takođe, mogu imati i odeljke za kartice ili nešto novca. Dostupni su u svim mogućim varijantama i kombinacijama: od metala, izrađeni poput nakita sa mnoštvom privezaka, od tkanine ili kože, sa perlama i drugim ukrasima… Šareni, podesivi, šik – odličan su, i lak način da svojoj odeći dodate moderan i svež štih. Ovaj aksesoar ne samo da privlači pažnju, već je i izuzetno praktičan i funkcionalan, jer osigurava da nam mobilni telefon bude uvek dostupan, ali i da imamo slobodne ruke. Za dame se sve više izrađuje u formi tašnice, koja se nosi ležerno preko ramena.
  • Pop Sockets – Verovatno ste već na nekoj od društvenih mreža primetili ovu simpatičnu „dugmad“ na poleđini maske pametnih telefona. Osvajaju tržište velikom brzinom, a pored toga što vrlo neobično i lepo izgledaju, imaju i funkciju da olakšavaju držanje uređaja u ruci, posebno kod snimanja selfija, kao i za namotavanje slušalica! Naime, pokretač ovog trenda, iz SAD-a, je želeo da reši problem konstantno umršenih slušalica, pa je zakačio ta dva mala dugmeta na poleđinu telefona, i oko njih jednostavno omotao kabl. Uz jarke boje, prelepe dezene i svetlucave detalje, nastao je novi trendy modni detalj.

Poznate ličnosti, koje i diktiraju trendove, često svoje afinitete i lična iskustva dele sa publikom, pa na taj način i različite aksesoare za mobilni telefon poznatih dizajnera, koje privatno nose. Trend se tako širi i razvija, pa se u kratkim vremenskim intervalima na tržištu pojavljuju novi, praktični i šarmantni dodaci.

Potpuno smo uvereni da naši pametni telefoni to i zaslužuju!

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare