Da li je Aleksandar Vučić kandidat za predsednika opštine Medvedja?

MEDVEDJA

U Medvedji se redovni lokalni izbori održavaju 8. septembra.

Posle najezde aktivista SNS iz drugih krajeva Srbije, crnih džipova bez tablica, proverenih “uterivača glasova” koje predvodi Zelja, prvog i drugog spiska kojima se preti ljudima na terenu (prvi je za one koji glasaju za SNS a drugi za one koji neće da kažu za koga će da glasaju i dal će uopšte da izlaze na izbore) sve bandere i slobodna mesta u Medvedji su oblepljena plakatima sa kojih se smeši predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić i poruka “Zato što volimo Medvedju ” i zaokruženi broj 1.

Ni na jednom od plakata nema čak ni imena kandidata SNS za predsednika opštine Nebojše Arsića , koji je i u predhodne četiri godine bio uzdanica SNS i koalicije oko njih na čelu ove multietničke opštine u kojoj je sve manje ljudi a sve više infrastrukturnih vrlo skupih projekata.

Otvaranje novih radnih mesta izgleda nije isplativo pa ih u Medvedji i nema.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Istina
Istina
4 godine pre

Kako da ponovo kandiduju lažova?! Ko je lud da glasa ponovo za njega. Slomi auto ništa, ugradi se u svaku investiciju ništa, zapošljava budale, mentalno nestabilne i nepismene, i opet ništa. Aman ljudi, osvestite se, ostane li on još 4 godine pa Medveđe više nema. Jadan ovaj dobri i pošteni narod Gornje Jablanice, kud hoće ponovo poturice da ga porobe tu ga vodi će ga rešimo.

Zeljko
Zeljko
4 godine pre

Београдизација Медвеђе!?