Da li će vranjski socijalisti ući u lokalnu vlast?

VRANJE

 

Od formiranja nove lokalne vlasti u Vranju, pre manje od godinu dana, odnosi između vladajućih naprednjaka i opozicione Socijalističke partije su u izuzetno loši. Ovih dana pojavili su se u medijima tekstovi da socijalisti ulaze u vlast na lokalu i da su čak dogovorena personalna rešenja. Koliko u tome ima istine pitali smo predsednika GrO SPS Zorana Antića.

„Vođeni su razgovori unutar obe partije i na najvišem vrhu SPS i SNS o saradnji, s obzirom da su socijalisti podržali kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Ima nekakvih pomaka. Nije bilo reči ni o kakvim personalnim rešenjima. I dalje se vode razgovori i obavljaju konsultacije. Videćemo šta će biti. O tome toliko za sada mogu da kažem“, izjavio je za JUGpress, predsednik vranjskih socijalista, Antić.

On dodaje da je pre sednice organa partije razgovarao sa liderom, Ivicom Dačićem i predočio mu mnoge stvari vezane za funkcionisanje lokalne samouprave.

„Ukazao sam, na revanšizam, zastrašivanje, otpuštanje i maltretiranje koje naši članovi doživljavaju od strane SNS u Vranju. Pitao sam kako ćemo mi sa njima da radimo na terenu kada ni za običan sastanak ne mogu da okupim ljude, jer su u strahu. A sada treba da im kažem da moraju da rade. Ako je cilj da Aleksandar Vučić pobedi, mora nešto da se promeni, da se relaksiraju odnosi i uvede normalan tok komunikacije zarad zajedničkog interesa, zaključio je Antić.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare