Cvetanoviću uručeno priznanje Rukometnog saveza Srbije

LESKOVAC

Rukometni savez Srbije je u Staroj Pazovi priredio svečanost „Godine za medalju“ gde su dodeljena priznanja najboljim pojedincima u 2022. godini. Na ovoj svetkovini priznanje zbog podrške koju Grad Leskovac pruža srpskom rukometu je uručeno gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću.

Njemu je ovo priznanje uručila predsednica UO Rukometnog Saveza Srbije Milena Delić. Na svečanosti, nagrada je uručena i Đorđu Teodoroviću, novom treneru RK „Dubočica 54“, koji je proglašen najboljim trenerom u 2022. godini.

Priznanje za izuzetne rezultate dodeljeno je muškoj juniorskoj reprezentaciji Srbije, koja je zauzela treće mesto na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina, a na taj način je nagrađen i Leskovčanin Uroš Simić, član „Crvene zvezde“, koji je bio deo juniorskog tima.

Svečanosti su sa gradonačelnikom Cvetanovićem prisustvovali i Andrija Atanasković, član Gradskog veća, rukometaš i ovogodišnji najbolji strelac Arkus lige, predsednik RK „Dubočica 54“ Srboljub Nešić i trener mlađe kategorije RK „Dubočica 54“ Saša Pejčić, objavljeno je na sajtu grada Leskovca.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare