Cvetanović: Zapalile se instalacije kod lifta

LESKOVAC

Načenik Gradske uprave Miloš Cvetanović rekao je danas novinarima da su uzrok požara u “osmospratnici” u Leskovcu instalacije lifta u podrummu zgrade koje su se zapalile.

“Došlo je do kvara na instalacijama u podrumu zgrade “osmospratnice” , izgoreli su glavni vodovi za dovod električne energije u zgradi zbog dotrajalosti instalacija”, rekao je Cvetanović.

” Iz predostrožnosti, kada se osetio dim, evakuisani su svi radnici iz zgrade, kao i svi ljudi koji su se u tom trenutku našli u zgradi. Ekipa EPS-a je isključila struju i očekujemo dolazake ekipe koja će otkloniti kvar”, dodao je Cvetanović,

On očekuje da kvar bude otklonjen u toku dana i da službe, koje se nalaze u “osmospratnici” od sutra funkcionišu normalno.

“Zaposleni su pušteni kućama, očekujemo da sutra radimo noramlno radno vreme. Vatrogasci kažu da nije ništa opasno, izgoreo je deo na dovodu za električnu energiju i očekujemo da to bude zamenjeno”, kaže Cvetanović.

” Pošto se sve to dešavalo u podrumu, ispod lifta, kroz otvor za lift se izvukao dim i raširio po čitavoj zgradi. Pravovremenom reakcijom otklonjena je i mogućnost da nastane neka veća šteta”, objašnjava on.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ogi
Ogi
1 godina pre

Juna meseca sam uputio zahtev za prijem kod šefa inspekcijskih službi i zamolio sekretaricu da mi zakaže tačan termin sastanka, kako ne bih čekao jer imam zdravstvene probleme a i osoba sam sa invaliditetom. Gospođa mi je najljubaznije odgovorila da, pošto sam osoba sa invaliditetom, sačekam nekoliko dana jer je LIFT U KVARU, i da joj ostavim svoj broj telefona a ona će me obavestiti čim se lift popravi.Kako sam se samo cimao svih ovih meseci od tada na nepoznat poziv nadajući se da je lift u osmospratnici popravljen. Nisam ni slutio da je lift radio (KAKO BI SE ONDA ZAPALIO DANAS, KAD NIJE U FUNKCIJI I NE RADI, kako je pričala sekretarica), a da me je sekretarica šefa inspekcijskih službi baš iskulirala i obmanula. Mogu da zamislim kako obmanjuju druge, zdrave građane, kad se prema bolesnima i osobama sa invaliditetom ovako odnose.
p.s. Malo mi je i jasnije zašto se gradska uprava ne preseli u tzv komandu grada u parku. Tada bi moralo da se radi, a i Safari je desetinu metara dalje….

Veroljub Mirošević
Veroljub Mirošević
1 godina pre

Trebali su ovi iz muzej da gi pozajmiv pare za nove instalacijd,direktorka njihova 140.000 za lutku dava i baca milioni na sudski troškovi.