Cvetanović: Za jedan dan sam uradio sve analize kao običan pacijent

LESKOVAC

Kako izgleda rad bolnice u uslovima dok se vrši rekonstrukcija, pojasnio je gradonačelnik Goran Cvetanović, rekavši da je u jednom danu uradio „skener pluća, ultrazvuk abdomena i srca, EKG, sve laboratorije, sve krvne slike, analize na hepatitis, na virus, itd… Nisam čuo radnike koji rade na rekonstrukciji, jer sam bio skoncentrisan na preglede. Ja pritom nisam išao preko reda, nego sam čekao redovnim putem da budem pregledan. Sve te službe uredno funkcionišu i ja to kao pacijent mogu da potvrdim. Siguran sam da je, normalno, bilo malo negovodanja tokom ovog početnog dela, jer svako treba da se privikne na novi režim. Tvrdim da, kada su svi lekari i medicinske sestre i tehničari po malo nezadovoljni, to znači da je veliki efekat postignut. Ovakav vid rada je neminovan, drugačije ne može da se funkcioniše, bitno je da službe rade.“

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Bramac
Bramac
1 godina pre

Ja stvarno ne znam ko bi u ovo mogao da poveruje iskreno ni on samo ne veruje u to . Lepo je sto se bolnica obnavlja ali je mnogo pitanja oko svega toga. Samo napred bice jos gore.

Isfrustrirana
Isfrustrirana
1 godina pre

Ma kako da ne, za pojedine analize kao sto su magnetna rezonanca ni ne postoje da se odrade u bolnici, a i drugim gradovima se zakazuju sa cekanjem od po 2,3 godine ili ne postoji mogucnost ni da se zakazu. Takodje se za skener ili za ekg ceka i po mesec dana, a za zlezdu skoro da nikada i nemaju reagense.

Vesela
Vesela
1 godina pre

Cvetanoviću, lažeš više od svog šefa!
Umesto što bacaš naše pare na stadion, mogao si novu bolnicu da sagradiš, doktore specijalisto i humanist!

Kad bi se zezali
Kad bi se zezali
1 godina pre

Ko pa ne