Cvetanović: Uzalud su se radovali, SNS jedinstven

GRDELICA

Svima onima koji su prethodnih dana slavili navodni raskol u SNS-u, poručujem da su se uzalud radovali jer su naprednjaci opet pokazali jedinstvo i slogu, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je i predsednik Gradskog odbora SNS u ovom gradu, prilikom otvaranja renovinranih prostorija te stranke, koje su nedavno izgorele u požaru

 

„Pred nama jedna teška kampanja, ali verujem da ćemo, ujedinjeni sa našim koalicionim partnerima i svim onima koji žele normalnu i razvijenu Srbiju, zajedno postići odlične rezultate”, rekao je Cvetanović.
„Za samo sedam dana smo pokazali da možemo od potpuno ruiniranih i uništenih prostroija napravimo mesto gde će naši sugrađani rado dolaziti“ rekao je Cvetanović na konferenciji za medije održanoj u prostorijama  SNS u Grdelici .
„Veoma mi je drago što smo još jednom, u kratkom vremenskom periodu, pokazali da smo jedinstveni, složni i jači od bilo koje nezgode. Zahvaljujući našim članovima, prijateljima i simpatizerima, uspeli smo da obnovimo prostorije u Grdelici koje su pretrpele veliku štetu u požaru”, rekao je Cvetanović.

Po njemu “to još jednom potvrđuje da iza ove stranke stoje vredni, odgovorni, mladi, marljivi, pametni ljudi”.

“To me čini veoma ponosnim i daje mi snagu da verujem da ćemo uspeti u svemo onome što smo započeli. Ponosan sam na činjenicu da je Gradski odbor SNS u prethodnom periodu okupio veliki broj članova koji su prepoznali našu iskrenost i rešenost da Leskovac, ali i čitava Srbija bude bolje mesto za život. Danas je Srpska napredna stranka u Leskovcu stranka svih ljudi, svih žena, muškaraca, starih i mladih, Roma, penzionera, poljoprivrednika, lekara, pravnika, svih onih koji vole našu državu, naš grad i koji su spremni da se bore za Srbiju, Leskovac i Grdelicu,“ dodao je Cvetanović.
Cvetanović se osvrnuo i na predstojeće predsedničke izbore.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare